• 19

VEST DANA: Telefoniraćemo u Ameriku po ceni lokalnog poziva!

Ovo je jedan od najambicioznijih projekata Telekoma koji će konačno ujediniti sve naše ljude širom sveta u jedinstvenu socijalno multimedijalnu mrežu

  • 19

Paris Holt, generalni direktor Unified Signal, američke kompanije koja se bavi pružanjem usluge mobilnim operaterima, boravi u Beogradu, gde je u saradnji s Telekomom Srbija pokrenuo projekat Go4YU.

Ovo je jedan od najambicioznijih projekata Telekoma koji će konačno "ujediniti" sve naše ljude širom sveta u jedinstvenu socijalno multimedijalnu mrežu GO4YU, piše Danas.

Deo "YU" u nazivu mreže odnosi se na činjenicu da će usluga biti dostupna svima sa teritorije bivše SFRJ. Prosto rečeno, GO4YU će proširiti mrežu korisnika Telekoma Srbije na ceo svet.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Upitan šta ga dovodi u Srbiju, Holt je rekao da su pre godinu dana, u kontaktu s Telekomom shvatili da Srbija ima veliki potencijal, jer ima brojnu dijasporu u Severnoj Americi, a da se govori o preko milion ljudi.

- Naš proizvod je, najkraće rečeno, mreža povezanih korisnika. To je kao da imate 064 broj u Americi sa koga zovete i primate pozive isto kao u Srbiji na bilo kojoj mobilnoj mreži u SAD, odnosno mobilnom SAD broju, zatim kao da imate svoj TV u Americi, skoro isti kao u vašoj kući u Beogradu i na kraju kao da imate svoj novčanik iz Srbije u Americi i obrnuto - objasnio je Holt.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linksys SPA

    I servis jedan od besplatnih... I telefoniranje je dž. Ja tako već 10 godina... A ima i Viber, Skype, Face Time i ostale frcokle. Ovaj lik baš izmislio toplu vodu.

  • bla

    aha ma biju ko nece da telefonira.....

  • EEC Ekonomista

    Znaci USA kupuje Telekom Srbija!?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima