• 19

VEST DANA: Telefoniraćemo u Ameriku po ceni lokalnog poziva!

Ovo je jedan od najambicioznijih projekata Telekoma koji će konačno ujediniti sve naše ljude širom sveta u jedinstvenu socijalno multimedijalnu mrežu

  • 19

Paris Holt, generalni direktor Unified Signal, američke kompanije koja se bavi pružanjem usluge mobilnim operaterima, boravi u Beogradu, gde je u saradnji s Telekomom Srbija pokrenuo projekat Go4YU.
Ovo je jedan od najambicioznijih projekata Telekoma koji će konačno "ujediniti" sve naše ljude širom sveta u jedinstvenu socijalno multimedijalnu mrežu GO4YU, piše Danas.

Deo "YU" u nazivu mreže odnosi se na činjenicu da će usluga biti dostupna svima sa teritorije bivše SFRJ. Prosto rečeno, GO4YU će proširiti mrežu korisnika Telekoma Srbije na ceo svet.

Upitan šta ga dovodi u Srbiju, Holt je rekao da su pre godinu dana, u kontaktu s Telekomom shvatili da Srbija ima veliki potencijal, jer ima brojnu dijasporu u Severnoj Americi, a da se govori o preko milion ljudi.
- Naš proizvod je, najkraće rečeno, mreža povezanih korisnika. To je kao da imate 064 broj u Americi sa koga zovete i primate pozive isto kao u Srbiji na bilo kojoj mobilnoj mreži u SAD, odnosno mobilnom SAD broju, zatim kao da imate svoj TV u Americi, skoro isti kao u vašoj kući u Beogradu i na kraju kao da imate svoj novčanik iz Srbije u Americi i obrnuto - objasnio je Holt.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linksys SPA

    I servis jedan od besplatnih... I telefoniranje je dž. Ja tako već 10 godina... A ima i Viber, Skype, Face Time i ostale frcokle. Ovaj lik baš izmislio toplu vodu.

  • bla

    aha ma biju ko nece da telefonira.....

  • EEC Ekonomista

    Znaci USA kupuje Telekom Srbija!?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima