Kupuje ustaški kostim sestri da bi u školi iznenadila Srbe povratnike! (FOTO)

Kod ovog slučaja sredine nema i nemoguće je da je bude. Naime, jedan od korisnika "Indexforuma" simboličnog pseudonima "mladi.ekstremist" je napisao oglas da traži ustaški kostim za svoju mlađu sestru

Na jednom forumu u Hrvatskoj pojavio se veoma neobičan zahtev koji je odmah pokrenuo lavinu komentara. Neki su bili burni i osuđujući, a neki su bili puni podrške. U svakom slučaju, kod ovog slučaja sredine nije bilo.

Naime, jedan od korisnika "Indexforuma" simboličnog pseudonima "mladi.ekstremist" je napisao oglas da traži ustaški kostim za svoju mlađu sestru. Kako je on napisao, sestra mu je tek četvrti razred osnovne škole, a za predstojeći maskenbal u školi učiteljica im je rekla da budu maštoviti, provokativni i zanimljivi, pa, obzirom da je u odeljenju nekoliko Srba povratnika, ideja maštovitosti i provokativnosti kod ovog Hrvata je ni manje ni više nego da obuče svoju mlađu sestru u ustaški kostim.

Nije potrebno da se previše priča kakve je sve reakcije ovo pokrenulo. Od osuda ljudi koji ispravno razmišljaju i smatraju da je ovo preterivanje i sipanje soli na ranu koja je još prilično otvorena i nema izgleda da skoro zaceli, drugi koji dele njegovo ekstremističko mišljenje i smatraju da je ovo prigodna "maštovito-provokativna šala" mu pružaju podršku, i čak daju adrese gde bi mogao dotični kostim da nabavi.

Ceo forum i oglas sa komentarima na isti možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • croasanica

    16. decembar 2014 | 18:33

    Fuuuuuuuuuuuuujjjjjjjj sram da te bude sestra ti ima 10 godina idiote i ti bii je spremao u USTASICU ma more mars, a i za svaki slucaj treba Vam je oduzeti jer ste opasni po nju i okolinu.Glupane glupi hajde seli se u tu ustasku drzavu,sramoto nad sramotom,jesi li razmisljao da povratnicki klinci dodju u cetnickim odorama al bi ih pljuvali idiote nad idiotima odvratno al skroz.

  • Brade

    16. decembar 2014 | 16:27

    Kao sto vec rekoh, nema njima leka. Mali, jadni i iskompleksirani.

  • Dag

    17. decembar 2014 | 08:47

    Nema nama do - nas...(Uslovi za ulazak za EU su - ultimatum i ponizenje.Uostalom, neka Hrvati kazu, koliko im je sada bolje,)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA