HIT HITOVA: Kinez otvorio vrata usred leta aviona da se proluftira! (FOTO)

Kinez koji je bio u avionu jedne kineske avio kompanije poželeo je malo svežeg vazduha, pa je rešio da otvori vrata od aviona dok je isti uzletao

  • 6

E, ovo se zove promaja!

Kinez koji je bio u avionu jedne kineske avio kompanije poželeo je malo svežeg vazduha, pa je rešio da otvori vrata od aviona dok je isti uzletao. On je sklonio sigurnosni prekidač na vratima i bez problema ih otvorio, pritom izbacivši glavu kroz njih, da udahne malo svežeg vazduha. To je nateralo sve ostale putnike da izvade svoje mobilne telefone i snime dotičnog gospodina kako uživa u vetru koji mu mrsi kose.

Predstavništvo avio kompanije reklo je da putnik neće biti kažnjen, jer su uzeli u obzir da mu je ovo bio prvi put da se vozi avionom, kao i da se sve desilo dok je avion još bio na pisti i krenuo da uzleće, pa nije bilo nikakvih ozbiljnijih posledica, kao ni kašnjenja ili otkazivanja leta. U svakom slučaju, pokrenulo je temu bezbednosti na letovima, ali svi čvrsto veruju da se ovde radi o "izolovanom incidentu" i da je minimalna šansa da nešto ovako još nekome padne na pamet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milovići

    16. decembar 2014 | 20:30

    Stjuardesa je prdnula pa je morao da izluftira avion

  • Srkijatos Maksulopulos

    16. decembar 2014 | 17:58

    Pametan čovek

  • marko

    16. decembar 2014 | 23:22

    dao bi ja njemu luftiranje samo tako..bio bi luftiran za ceo zivot..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA