Rublja i dalje tone, evo kako da vi zaradite na tome!

Centralna Banka Rusije u ponedeljak uveče, održala je hitan sastanak na kome je doneta odluka o brzoj akciji kako bi se sprečio kolaps rublje, zbog zabrinutosti da bi globalni pad cene nafte mogao da uništi ekonomiju Rusije. Zbog toga FXLider, kao jedina berza na kojoj možete zaraditi i kada vrednost valuta raste ali i kada pada. specijalno čitaocima Telegrafa daje 50 eura namenjenih za trgovanje ruskom rubljom!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika љути четник
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milovići

    17. decembar 2014 | 15:31

    Šta kaže neki fixlider daje 50eura,mnemoj ja ot tih njihovih reklama nemogu nista procitati,a to sto oni daju kostalo bi ne 50 eura nego boga pitaj koliko

  • Beogradska Kalifornija

    17. decembar 2014 | 14:58

    Ono o cemu se cuti,iako je dobro poznato,je da Rusija,koliko gubi sto se tice smanjenja cene nafte na svetskom trzistu,istovremeno,kupuje zlato na istom trzistu.Ono sto sada se naziva brigom Svetskom banke da zastiti rublju, je u stvari bojazan,jer skoro 60% otkupa zlata vrsi Rusija.To nije nezamerljiv podatak,jer ipak nafta kao nafta,je nesto sto moze da se koriguje preko noci,usled drugih faktora,ali cena zlata sigurno nece da se promeni u roku od 24h.Veoma mudar i dugoroocan potez ali sa zrtvom standarda i padom domace valute.Igre za masu su jedna stvar,igre za one koji diriguju je sasvim drugo.Recesija krene pa stane,ali zalihe zlata ne menjaju gospodara tako lako.Iskreno, mislim da je ovo izuzetna strategija,i smatram da su savetnici i vise od zlata vredni.Koliko, pokazace vreme, ne vise od par meseci,najkasnije do proleca.Mozda je i ovo prilika da se na drugi nacin vrati milo za drago, da li sto se tice Romanova ako se ode u istoriju ili rezervacije mesta broja 1 u buducnosti. Ono sto se ne moze osporiti,sila je sila,a pozornica makar svetska je samo pozornica.Dolar u odnosu na evro nece imati rast, a pitanje evra, s obzirom da se klati stolica opstanka EU je neka druga prica.

  • T

    17. decembar 2014 | 13:01

    Treba Rusi sve svoje rezerve u dolarima da zamene u zlato ili drugu valutu i onda da vidimo sta bi Amerikanci radili kad bi morali da otkupe toliko $

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA