Ubici navijača prepolovljena kazna, njegovim drugovima ukinuta!

Za ubistvo navijača FK Voždovac, Bojanu Hrvatinu kazna smanjena sa 30 na 15 godina, dok su Aleksandar Kovačević, Goran Pantelić i Aleksandar Pavlović oslobođeni optužbi zbog njihovog zastarevanja

  • 2

Apelacioni sud prepolovio je kaznu navijaču FK Rad Bojanu Hrvatinu, osuđenom za ubistvo Bojana Majića, navijača FK Voždovac, 2005. godine, a trojici njegovih drugova potpuno je ukinuo kazne!

Bojanu Hrvatinu kazna je sa 30 godina smanjena na 15! Kako se navodi na sajtu suda, ocenjeno je da će ova kazna u dovoljnoj meri uticati na okrivljenog da ubuduće ne vrši ista ili slična krivična dela.

U istoj presudi drugim osuđenim za ubistvo u vozu odbijenа je optužbа, imаjući u vidu to dа je u konkretnom slučаju u odnosu nа krivično delo učestvovаnje u tuči, koje im se stаvljа nа teret, nаstupilа аpsolutnа zаstаrelost krivičnog gonjenjа.

Bojan Hrvatin, Aleksandar Kovačević, Goran Pantelić i Aleksandar Pavlović osuđeni su zbog toga što su 4. avgusta 2005. ušli u voz naoružani noževima, motkama, pendrecima i kamenjem, i tražili navijače FK Voždovac. Kada su ih našli, napali su ih, a Bojana Majića, kako je rečeno u presudi, Hrvatin je usmrtio nožem. Drugom navijaču zario je nož u grudi dva puta.

Hrvatin je bio osuđen na 30 godina, Kovačević na osam godina i 11 meseci, a Pantelić i Pavlović na po godinu dana zatvora.

(D. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    26. mart 2012 | 11:01

    To je Bojan Majic koga je Horvatin preklao...Inace,moj drug,sjajan tip,pravi futbalski zaljubljenik,osrednji kosarkas...Slava ti majstore!

  • Miki

    25. mart 2012 | 15:55

    Kakva glavurda!!! Mamu ti j...m, ja bih te za m..da na trg obesio1111

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA