Dečak (13) se bori sa najtežom bolešću, a jedina želja mu je da upozna Janka Tipsarevića (FOTO)

Pored svih zdravstvenih problema koje su ga zatekle, Sava Nešić je i dalje jedno vedro i nasmejano dete, koje obožava sport, a posebno tenis. U životu ima dve želje - da ozdravi i da upozna slavnog srpskog tenisera

  • 12

Trinaestogodišnji Sava Nešić iz Beograda boluje od teškog genetskog oboljenja neurofibromatoza i deformiteta kičme, zbog čega treba uskoro da bude operisan u Cirihu i situacija je neizvesna, ali je i pored svega veselo i nasmejano dete, koje ima samo jednu želju, da upozna tenisera Janka Tipsarevića.

On je korisnik fondacije Ruke prijatelja iz Švajcarske, koja deci iz zemalja bivše Jugoslavije koja se nalaze na lečenju u Švajcarskoj pomaže.

Neurofibromatoza je oboljenje koje se nasleđuje i karakteriše se lezijama na koži, nervnom sistemu i očima, tačnije ometa rast stanica, i na koži i u drugim delovima tela se pojavljuju mekana mesnata tkiva, ali i problemi sa kostima u vidu krivljenja i skolioze kičme.

Nakon operacije koja je obavljena na VMA, njemu sada predstoji još jedna u Cirihu.

Međutim, i pored svih zdravstvenih problema koje su ga zatekle, on je i dalje jedno vedro i nasmejano dete, koje obožava sport, a posebno tenis.

Zbog toga, njegova najveća želja je da upozna svog omiljenog sportistu, Janka Tipsarevića.

Verujemo da će do njihovog susreta doći, s obzirom da većina poznatih ličnosti ima veliko srce i uvek su spremni da ulepšaju dan i obraduju svoje verne obožavatelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni zurigo

    18. decembar 2014 | 17:51

    Da li mi moze neko reci kada je decko u cirihu i u kojij bolnici i da li posete dozvoljene, rado bi ga posetio i familiji i njemu pomogao bilo kako ako zele, hvala na odgovoru!

  • Glorija

    18. decembar 2014 | 16:55

    Zelim ti da ozdravis.

  • Slobodan Mikavica

    18. decembar 2014 | 16:51

    Zelim ovom decku da ostvari svoj san i da cemu Janko ispunitu ovu mali zelju. Budi mi pozdravljen decko, vjeruj u ozdravljenje, samo tako ces pobediti bolest. Voli te tvoj Slobodan iz luksemburga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA