• 61

KAKAV BLAM PUTINA: Optužio bolesnog novinara da je došao pijan na konferenciju za štampu! (VIDEO)

Novinar Vladimir Mamatov je u jednom trenutku upitao predsednika Rusije zašto kvas, rusko nacionalno piće sa malim procentom alkohola, ne može da bude kokurentan sličnim uvoznim proizvodima. Zbog njegovih smetnji u govoru zbog kojeg je pitanje ispalo dugačko, Putin se našalio da je novinar pijan

  • 61

Predsednik Rusije Vladimir Putin napravio je veliki gaf kada je na tradicionalnoj konferenciji za novinare u Moskvi pomislio da je jedan od novinara, Vladimir Mamatov pijan. Ispostavilo se da je Mamatov zapravo preživeo dva moždana udara, zbog kojih ima smetnji u govoru.
Vladimir Mamatov je u jednom trenutku upitao predsednika Rusije zašto kvas, rusko nacionalno piće sa malim procentom alkohola, ne može da bude kokurentan sličnim uvoznim proizvodima. Zbog njegovih smetnji u govoru zbog kojeg je pitanje ispalo dugačko, Putin se našalio da je novinar pijan.


- Izgleda da ste vi već popili svoj kvas - rekao je Putin.
Nakon ovog incidenta, ostali propadnici medija objasnili su Putinu da novinar Mamatov nije pijan, več je preživeo nekoliko moždanih udara.
Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domoljub

    Da nije pio nebi dobio ni možda i udar. Prema tome Putin je uvek u pravu. Bio je pijan, pa sad pre ili kasnije to nije ni važno. Šta muca kad priča sa carem.

  • Dušan Petrov

    zufe, on boluje od ljubavi prema Rusiji a ti od mržnje. Idi i oporavi se u Vrnjačkoj bajni a mošt i u Budrum.

  • Zuluf

    Ja se pitam da ova vaša posljeratna (2. svj. rat) generacija nem nekakve krvne veze sa Rusima kad ih toliko volite, kao da potječete od Rusa.Čitam da su silovali po Srbiji za vrijeme 2. svjetskog rata pa je lako moguče da ste potomci rusa, a ni Turci vam baš nisu mrski.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima