AU, KAKAV BLAM: Pogledajte kako izgledaju devojke koje su se odvalile od alkohola (FOTO)

Doterane devojke koje puze po ulici, muškarci koji su posle pijanstva završili na pločniku sa ozbiljnim povredama usled pada, mučnina i blamovi - to je prava slika "ludog petka" u Engleskoj

  • 43

Božić je u Engleskoj počeo da se slavi sinoć. Dok je 25. decembar rezervisan za porodična okupljanja, petak pre praznika je već godinama omiljen dan za izlazak mladih Engleza. Naime, reč je o takozvanom "ludom petku" koji je tradicionalno rezervisan za divlje žurke i galone alkohola, a prizori sa ulica deluju kao scene iz horor filma.

Fotografije koje su brzo postale hit na internetu prikazuju delić atmosfere sa divljih žurki. Njihovi učesnici se gotovo sigurno ničega ne sećaju, s obzirom da se ne zna koliko su alkohola popili.

Doterane devojke koje puze po ulici, muškarci koji su posle pijanstva završili na pločniku sa ozbiljnim povredama usled pada, mučnina i blamovi - to je prava slika "ludog petka".

Tokom "ludog petka" na ulicama engleskih gradova patrolira i znatno više policije, koja je sinoć imala dosta posla, baš kao i radnici hitne pomoći.

Prošle godine prodaja alkoholnih pića je ove večeri porasla za 114 odsto u odnosu na sve druge vikende u toku godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zale

    21. decembar 2014 | 11:37

    E sada, pogledajte ovaj članak...i onaj članak o zabrani alkohola u Saudijskoj Arabiji. Da li je bolje da ti zena bude zaštićena, ili da ti izgledao ovako kao cirkus i da bruka zenski rod!?

  • Natasa

    21. decembar 2014 | 13:49

    Je 'l moguce da vecina devojaka izgledaju kao prostitutke? Ovako su se nekad oblacile samo prostitutke.!!

  • Beogradjanka

    21. decembar 2014 | 11:55

    Imala sam priliku da to vidim uživo! To je neverovatno i tome se čudimo samo mi koji nismo Englezi. Bila sam kod ćerke za Novu godinu. Prvi šok je za mene bio to što su devojke bile obučene kao da je napolju najveća vrućina! Bez čarapa, u sandalama, haljine kratke i bez rukava, bez ikakvog sakoa su hodale ulicama...Posle spektakularnog vatrometa, posle ponoći, dešavalo se upravo ovo o čemu pišete: najsramotnije bauljanje i padanje po ulicama, ili jednostavno, sednu ili legnu na ulici kao zadnji klošari i klošarke...onda dolazi njihova policija, kao naša komunalna, čuvari reda, i skupljaju ih po ulicama. Za nas, nenaviknute, užasan prizor, a za njih- nešto normalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA