Žena sa maskom i bejzbolkom opljačkala prodavnicu u Nišu!

Prema prvim informacijama, N.C je . oduzela 15.000 dinara i boks cigareta. Njoj je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedena nadležnom tužilaštvu

  • 3

Nišlijka N.C. (30) uhapšena je jer je u subotu uz pretnju bejzbol palicom opljačkala dragstor u ulici Radomira Antića u niškom naselju Donja Vrežina, saopštila je niška policija.

Kako saznajemo, ona je preteći radnici dragstora bejzbolkom zatražila novac, a ukrala je i boks cigareta.

- Osumnjičena je, pre nego što je pošla u pljačku, lice maskirala kapom, šalom i naočarima kako je ne bi prepoznali jer živi u blizini. Uz pretnju da će je napasti zatražila je novac od radnice dragstora, ali je ona istrčala napolje i počela da doziva u pomoć. Njeni povici su alarmirali prolaznike i uplašili razbojnicu koja je istrčala napolje, ali su je građani zadržali. Međutim, dok su očekivali dolazak policije ona je uspela da je umakne. Iste večeri je uhapšena – kažu naši sagovornici iz istrage.

Prema prvim informacijama, N.C je . oduzela 15.000 dinara i boks cigareta. Njoj je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedena nadležnom tužilaštvu.

(D.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA