Policija tera dilere droge da se ljube u usta! (VIDEO)

Policajci u Brazilu uhvatili su dvojicu mladića sa velikom količinom droge, a onda su počeli da im prete kako će ih drugi "loši momci" silovati u zatvoru i da moraju pre toga da vežbaju

  • 22

Brazilska policija je često tema u medijima, a najčešće kada se radi o njenoj brutalnosti i ubistvima koje je počinila. Ovoga puta je predstavljen jedan od njihovih novih načina za maltretiranje prestupnika, savim nepoznat široj svetskoj javnosti.

Na snimku koji je objavljen na internetu, prikazano je hapšenje dvojice mladih dilera koji su mlađi od 18 godina. Zakon je takav da nalaže manje kazne za maloletnike koji se bave prodajom droge, pa su tinejdžeri česta meta trgovaca ovim ilegalnim sredstvima.

Policajci su uhvatili dvojicu mladića sa velikom količinom droge kod sebe u Sao Paolu, a onda su počeli da im prete kako će ih drugi "loši momci" silovati u zatvoru i da moraju pre toga da vežbaju odnose ovog tipa.

- Nikad nisam bio u zatvoru, gospodine, ne znam šta se tamo dešava. Vodite me odmah tamo, neću da ga poljubim - rekao je jedan od uhapšenih dok su ga službenici primoravali da uradi to protiv svoje volje.

- Tamo u zatvoru, oni je*u u zadnjicu nove divne zatvorenike, vole mlade device. Možeš da plačeš koliko god hoćeš, ali mi ćemo se smejati - pretili su oni.

Čak su bili nezadovoljni poljupcem momaka, pa su ih terali da isti ponove i da se više užive tako što će zamišljati neku ženu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nlo

    22. decembar 2014 | 14:48

    Sve pohvale za policiju!

  • Србин

    22. decembar 2014 | 20:07

    Ма лупајте минусе колико хоћете, али, нека су их малтретирали. Какви ће они бити када одрасту и нафатирају се пара? Иживљаваће се колико могу према другима, а да не говоримо колико ће људи упропастити, зарад своје зараде! Не браним полицију, али олош наркоманско-дилерски, сигурно нећу узети у заштиту, јер то нису људи и незаслужују људска права.....

  • ДЕЛИЈА ЗАУВЕК

    22. decembar 2014 | 12:38

    Хахахахах па ако!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA