• 0

Nedostaje vam keša za praznike? Alpha banka nudi povoljno rešenje!

Za Alpha Keš kredite u dinarima nije obavezan depozit ni prenos zarade, a za sume do 700.000 dinara ni žirant a svaki klijent ima mogućnost da, u skladu sa svojim potrebama, odabere odgovarajući iznos kredita i period otplate kako bi se visina mesečne rate uklopila u njegove mesečne prihode!

  • 0

Kako bi omogućila građanima da lakše, brže i po povoljnijim uslovima realizuju planove za predstojeće praznike, Alpha Bank Srbija ponudila je keš kredite uz atraktivne kamatne stope i osiguranje od nezgode ili gubitka posla.
Pored navedenih pogodnosti, za sve one koji se odluče za Alpha Keš kredite u dinarima nije obavezan depozit ni prenos zarade, a za sume do 700.000 dinara ni žirant. Samim tim, Alpha Keš omogućava zadovoljenje tekućih potreba u vidu brzog i jednostavnog raspolaganja gotovinom.


Za Alpha Keš kredite u dinarima kamatne stope su vrlo atraktivne – NKS od 16,25%, varijabilna, EKS od 22,78% na godišnjem nivou obračunata na dan 18.11.2014. godine i maksimalnim rokom otplate do 84 meseca.
U konkretnom primeru to izgleda ovako: za iznos kredita od 100.000 dinara sa periodom otplate od 84 meseca, mesečna rata iznosi 2.000 dinara.

Naravno, svaki klijent ima mogućnost da, u skladu sa svojim potrebama, odabere odgovarajući iznos kredita i period otplate kako bi se visina mesečne rate uklopila u njegove mesečne prihode.
Klijentima je uvek na raspologanju mreža mnogobrojnih poslovnica Alpha Bank širom Srbije gde mogu dobiti sve informacije o proizvodima i, brzo i uz minimalnu dokumentaciju, podneti zahtev za kredit koji će im biti odobren u najkraćem mogućem roku.
 
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima