STRAVIČNE ČETNIČKE DEPEŠE: Đenerale Dražo, odrali smo tri živa katolička popa! (FOTO)

Ako ste se nekada zapitali kako se Hrvati usuđuju da stavljaju znak jednakosti između ustaša i četnika, pročitajte ovaj tekst i možda će vam biti jasno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Cetnik-Srbin ali iz RS-a
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Branko NS

    22. avgust 2019 | 03:21

    Tekst je nadahnut poznatim komunističkim manipulacijama koje su sami ti komunisti opovrgli informacijama i opšte istorijskim činjenicama '90tih godina u naletu svog nacional-šovinizma, sad bi njihova deca da podsete na to kao činjenice kad se javlja potreba za rehabilitacijom poznatih heroja. Krenuo bi hronološki kao i ocaj tekst, ali ne mogu, ne mogu da se otrgnem opštoj činjenici teksta da su četnici klali hrvate i muslimane(koji su inače ravnopravan subjekt u NDH i ustaškom pokretu) uz pomoć Italijana, a u saradnji sa okupatorom. Onaj ko ne misli mogao bi zaključiti da je NDH bila sa saveznicima. Datumi ovog teksta nisu usaglašeni sa, barem, Engleskim, gde se nalazi izbeglička vlada, pa onda i Sovjetskim, gde je komunistički interes. To se ondnosi na Teheranski kongres 1943god kada JVuO gubi podršku Čerčila, a na insistiranje Staljina na Titovu dobit. Sveštenik Momlilo Đujić kreće u soju borbu krajem '42. JVuO u Sandžaku sastavljena je isključivo od 10 000 boraca Muhamedove vere, o tome postoje dokumenti i slike u samoj toj Engleskoj. Ne mogu više, a ima toga mnogo...samo bi još dodao da je taj komunizam, čiji su ovo podaci, učinio da se ovako podelimo, jer nije dozvolio da vude svako ono što jeste, dok se istina ne može sakriti!!!

  • Knin

    13. april 2019 | 11:16

    Djujic je bio za nas Srbe Patriota koji je branio Srpski Narod i samo zahvaljujuci njemu , Srbi u okoloni knina nisu dosli por ustaski noz ! Ziveo nam Generale

  • Srboljub

    29. mart 2019 | 13:58

    Kako su radili, tako su i prošli. Žalosno je da se četnici veličaju usled kampanje koju plaćaju njiohovi saveznici Ameri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA