JEZIVO: Žena sedam godina ležala mrtva u svom stanu! (VIDEO)

Telo Britanke, koja je radila kao medicinska sestra, pronađeno je nakon što je služba za naplatu dugova ušla u njen stan

  • 12

Mumificirano telo Britanke En Lejtrim (58) pronađeno je u njenom stanu u Bornmautu. Pretpostavlja se da je ona bila mrtva čak sedam godina pre nego što je njeno telo otkriveno.

Telo Lejtrimove, koja je radila kao medicinska sestra pri porođajima, pronađeno je nakon što je služba za naplatu dugova ušla u njen stan.

Leš je pronađen pored kreveta uz nejasnu oproštajnu poruku. Pretpostavlja se da je žena izvršila samoubistvo, pošto je bila optužena za "nesavesno ophođenje prema deci". Ona je poslednji put viđena na disciplinskom saslušanju 2007. godine.

Jedan od patologa rekao je da je telo Lejtrimove pronađeno u poslednjem stadijumu mumifikacije i da uzrok smrti ne može da bude potvrđen jer nije moguće uraditi toksikološke analize.

Ketrin Klark, Sestra pokojne En rekla je za britanske medije da se njena sestra otuđila i da nije bila ni u kakvom kontaktu sa porodicom unazad 20 godina.  Komšije pokojne Em mislile su da se ona odavno odselila iz svog stana u Bornmautu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm hm

    23. decembar 2014 | 18:20

    Mora da su joj vrata bas dobro dihtovala kad se smrad nije osetio toliko dugo

  • Željko

    23. decembar 2014 | 15:12

    Sedam godina prazan stan, to kod nas ne prolazi. Pa zar komšije nisu osetile smrad od leša, ludaci, nenormalna zemlja,

  • Dzipsi

    24. decembar 2014 | 10:31

    Lepote zivota na zapadu!Ovde kod nas bi je pronasli bar za izbore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA