Tinejdžer go istrčao iz kuće, nema ga već 2 dana, rodbina sumnja da ga je vrbovala sekta!

Posle dvodnevne pretrage za Božom Ilićem (19) i dalje nema novih saznanja, a potraga je nastavljena i danas

  • 6

Mladić Božo Ilić (19) iz iz takovskog sela Ručići nestao je pre dva dana.

Posle dvodnevne pretrage za njim i dalje nema novih saznanja, a akcija je nastavljena i danas, rečeno je u policiji u Gornjem Milanovcu. Mladić je u nedelju sat iza ponoći ustao iz kreveta i potpuno go izleteo iz kuće.

- Otac je potrčao za njim i pitao ga gde će, a on mu je, navodno, rekao da ide da traži spasitelja i otrčao iz dvorišta - rekao je rođak nestalog mladića za "Blic".

Rodbina strahuje da je Božo postao član sekte u koju ga je uvukao jedan od meštana i da ga je ispred dvorišta čekao automobil.

Na jednoj raskrsnici u blatu pronadjeni su otisci stopala zbog čega će danas u pretragu biti uključeni i specijalno obučeni psi jer je Ilić u jedan sat po ponoći, izmedju subote i nedelje, izašao iz kuće bos i neobučen. Kako je za agenciju Beta izjavio grupovođa u Lovačkom udruženju u Gornjem Milanovcu za takovski kraj Milan Ponjavić, pretragu nastavlja povećan broj lovaca, s meštanima i policijom, jer oni najbolje poznaju teren.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GG

    23. decembar 2014 | 12:48

    Strašno, jel moguce da se ovo dešava, jadan on i svi mi.

  • Witch

    23. decembar 2014 | 12:56

    Šta je ovo, užas?! Šta se to događa, gdje su tajne službe sto ne kontroliraju sve i amen?! Do ovoga nebi nikad došlo da određeni rade svoj posao. Jadna djeca, kakvih bolesnika ima?!

  • Hm hm

    23. decembar 2014 | 18:13

    Ajde sto ga tad nije stigao i zaustavio, nego mi je neverovatno da ranije nisu primetili nista ako je vec bio u sekti.... Ili se drogirao...ko zna...al cudno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA