NEĆETE VEROVATI: Hitler živi na Kosovu i mrzi Srbe, pogledajte video!

- Pronalazim se u liku Hitlera zato što se borio protiv mog neprijatelja. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj. Da, neprijatelji su mi Srbi! - kaže Emin Đinovci, koji se doselio na Kosovo početkom 1998. iz Nemačke kako bi se pridružio borbi kosovskih Albanaca za otcepljenje od Srbije

  • 81

On se zove Emin Đinovci ima 55 godina živi u Kosovskoj Mitrovici i prava je slika i prilika Adolfa Hitlera.

Da priča bude dramatičnija, na ovu sličnost na kojoj zarađuje, još je i ponosan, a neretko sebe zove "kosovskom reinkarnacijom Adolfa Hitlera"! Đinovci ima pet ćerki, koje zovu "Hitlerovom decom", a u džepu uvek ima primerak "Majn Kampfa".

Slikanje, prema rečima meštana, naplaćuje 20 do 80 evra po fotografiji.

Nedavno je na pitanje novinara vice.com na to da li je ponosan na sličnost s Hitlerom odgovorio da se pronalazi u njegovom liku, jer se Adolf borio protiv njegovih neprijatelja - Srba!

- Pa to je lako. Pronalazim se u liku Hitlera zato što se borio protiv mog neprijatelja. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.  Da, neprijatelji su mi Srbi!

Đinovci se doselio na Kosovo početkom 1998. godine iz Nemačke kako bi se pridružio borbi kosovskih Albanaca za otcepljenje od Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    23. decembar 2014 | 17:45

    E sad ovaj snimak dostaviti svim zemljama koje su priznale nezavisnost ove, nazovi drzave, kao i svim NVO organizacijama za zastitu ljudskih prava.

  • Pera Kojot # 1 !

    23. decembar 2014 | 17:10

    Moze Hitler sa Srpskog Kosova samo da se sagne!

  • Neko

    23. decembar 2014 | 17:09

    Glupi siptar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA