ZVERSKI ISTUKLA DETE: Bebisiterka iz pakla se naljutila kad je dečak (5) odbio da jede (VIDEO)

Dadilja je bacila mališana sa sofe u trenutku kada je on odbio da uzme sledeći zalogaj hrane koji mu je nudila, a zatim ga krvnički udarala i šutirala, vukući ga po podu

  • 18

Heng Hsiao (32) je okrutna bebisiterka iz Kine koja je usnimljena dok je tukla petogodišnjeg dečaka Šing Sana zbog toga što je odbio da jede. Incident se dogodio na severo-istoku ove države, kada je žena vukla po podu nesrećno dete u domu njegove porodice.

Ona je bila zadužena da ga čuva dok su mu roditelji bili na večeri, ali nije očekivala da će njeno pravo lice biti otkriveno pomoću kamera koje su bile instalirane zbog mogućih provalnika. Ova dadilja iz pakla je bacila mališana sa sofe u trenutku kada je on odbio da uzme sledeći zalogaj hrane koji mu je nudila.

- Prebiću te na smrt - pretila je ona dok je mali dečak bezuspešno pokušavao da se spase tako što ju je udarao nogicama i borio se protiv nje, dok ga je udarala i šutirala.

Na samom kraju snimka ona je odvukla dete na mesto gde sigurnosna kamera nije mogla da ih snimi, a potom se vratila i očistila pod gde ga je napala. Policija još uvek istražue ovaj zločin i ispituje nasilnicu.

- Kada smo se vratili kući, ona je delovala normalno i rekla je da San spava u svom krevetu. Ona je bila nova bebisiterka i nismo je poznavali baš dobro,ali je delovala fino. Kada smo joj platili, otišli smo do malog a on je plakao i drhtao od straha - rekla je uznemirena majka.

- Kada nam je rekao šta se dogodilo, nismo mogli da verujemo. Bili smo šokirani. Kako to neko može da uradi detetu? Ima toliko slučajeva dece koja su zlostavljana i na kojima je izvršeno nasilje od strane bebisitera, ali nikad nismo mislili da se to može desiti našem detetu - dodala je King Čin.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    23. decembar 2014 | 22:02

    E sad bi ja licno nju tako izlupao da joj presedne dan kad je tukla to jadno dete !! Zube bi joj prosuo po onom patosu dzukela jedna !

  • Lara

    23. decembar 2014 | 21:33

    Kakav monstrum...

  • Невена

    23. decembar 2014 | 21:55

    За све у животу имам конртолу,е за ово чисто сумњам...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA