LUDILO: Spermu transportovali 3.613 kilometara da bi zatrudnela žena kubanskog špijuna! (FOTO) (VIDEO)

Trudnoća predstavlja posledicu mukotrpnih pregovora između Vašingtona i Kube koji su trajali 18 meseci, čiji su rezultati približavanje dveju zemalja i razmena zatvorenika

  • 7

Kubanski špijun Gerardo Hernandez služio je kaznu u Kaliforniji, gde njegova supruga Adriana Perez nije smela da ga posećuje čitavih 16 godina. Iako su bili udaljeni 3.613 kilometara žena ovog zatvorenika je uspela da zatrudni, zahvaljujući saradnji američke vlade i ove ostrvske zemlje.

Ova država je u subotu organizovala svečanost koju je prenosila televizija, kako bi se obeležilo oslobađanje Hernandeza i ostalih špijuna. Na snimcima se vidi kako Gerardo grli trudnu suprugu Adrianu Perez, koja je takođe radila kao špijun i zato nije smela da ode u SAD i poseti ga.

- Možemo da potvrdimo da su Sjedinjene Američke Države podsticale gospođu Perez da ona i suprug dobiju dete - rekao je Brajan Falon iz Ministarstva pravosuđa SAD za CNN.

Ova trudnoća je verovatno posledica mukotrpnih pregovora između Vašingtona i Kube koji su trajali 18 meseci. Rezultati tih pregovora su bili i približavanje dveju zemalja i razmena zatvorenika, ali i Hernandezova sperma koja je bez dodatnih papira prebačena na Kubu kako bi se Perezovoj odradila veštačka oplodnja. Ovaj par će za dve nedelje dobiti ćerku Gemu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    24. decembar 2014 | 00:15

    Skidam ovoj zeni kapu do poda. Negdje sam ranije citao ili mi je neko rekao/ne mogu se sad sjetiti, da su zene iz latinske Amerike najvjernije zene svom partneru. Brutalno lojalne!!!

  • momazver

    24. decembar 2014 | 00:24

    Tebra,DEBELO je pitanje CIA je to sperma.

  • xxx011 the

    24. decembar 2014 | 03:13

    Ništa tu nije ludilo to se zove lojalnost prave žene prema muškarcu kojeg je izabrala. Svaka čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA