Brat predsednika opštine slupao službeni auto, šteta 4.000 evra!

Ako se dokaže krivica, sva šteta biće nadoknađena od plate zaposlenog

  • 4

Nemanja Stanković zaposlen u JP "Poslovni prostor Savski venac" izazvao je službenim automobilom sudar sa kamionom u Ulici braće Krsmanović i tom prilikom načinio je veliku materijalnu štetu.

Stanković, inače brat od ujaka predsednika opštine Savski venac Dušana Dinčića, nakon sudara je parkirao službeni "citroen C4 kupe" tačno ispred ulaza u zgradu opštine u Ulici kneza Miloša 99. Na automobilu se vide tragovi sudara, pošto su vozačeva vrata i stub skroz ulubljeni, a umesto stakla na prozoru zalepljen je najlon, piše "Blic".

Prema navodima ovog lista u sudaru je pričinjena šteta od čak 4.000 evra, a osiguravajuće društvo neće isplatiti odštetu Stankoviću jer je on kriv za udes. Ipak, u opštini Savski venac kojoj pripada i preduzeće "Poslovni prostor - Savski venac" to negiraju.

- Nakon sudara je sačinjen policijski zapisnik. Pitanje odgovornosti jednog od vozača za udes biće utvrđeno u sudskom, prekršajnom postupku. Prema zapisniku MUP-a ukupna šteta na oba vozila je 80.000 dinara, od toga je šteta na vozilu "Poslovnog prostora" oko 60.000 dinara - objasnio je Dušan Dinčić predsednik opštine koji nije hteo da odgovori na pitanje da li je Stanković njegov brat od ujaka. 

Predsednik opštine negira i da je osiguravajuće društvo odbilo da plati odštetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TheSooN

    24. decembar 2014 | 10:53

    Steta ce bidi nadoknadjena od "10%" prosvetara i zaposlenih u zdravstvu

  • Neutralan

    24. decembar 2014 | 13:08

    Otkaz funcioneru opatine jer je dao sluzbeno vozilo bratu . Ali posto smo banana drzava nikom nista...

  • Miki

    24. decembar 2014 | 12:00

    "Pitanje odgovornosti"? Bas smesno. Krivac je vozac kamiona to je cisto ko suza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA