Pogledajte snimak trenutka pre ubistva mladića u Sent Luisu! (VIDEO)

Na objavljenom snimku se vidi kako je ubijeni crni tinejdžer uperio pištolj u policajca. Policajac je utork uveče upucao naoružanog tinejdžera Antonia Martina (18), posle čega su usledili neredi

  • 4

Policija Sent Luisa objavila je snimak koji pokazuje trenutak pre nego što je policajac ubio crnog mladića na benzijskoj pumpi u blizini Fergusona.

Na objavljenom snimku se vidi kako je ubijeni crni tinejdžer uperio pištolj u policajca. Policajac je utork uveče upucao naoružanog tinejdžera Antonia Martina (18), posle čega su usledili neredi.

Šef policije Džon Belmar rekao da je policajac tokom rutinske kontrole na benzinskoj stanici u predgrađu Sent Luisa prišao dvojici muškaraca i jedan od njih je izvadio pištolj i uperio u njega.

Policajac je ispalio nekoliko metaka u jednog od njih, dok je drugi uspeo da pobegne, saopštila je policija.

Na mestu ubistva potom okupljeni građani sukobili su se s policijom i prema pisanju lokalnih medija, u neredima je uhapšeno troje ljudi.

Šef policije je rekao da je ubijeni mladić od ranije poznat policiji i da je već bio uhapšen zbog napada i razbojništva. On je rekao i da razume emocije ljudi, ali da je bijeni mladič "napravio loše izbore".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    24. decembar 2014 | 17:55

    Da, na snimku se sve vidi kristalno jasno....

  • GG

    26. decembar 2014 | 01:46

    Snimak za siroke narodne mase je naravno dat sa najudaljenije kamere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA