BUNE SE ŠTO SU PRIVEDENI: Pripadnici kineske sekte hoće da tuže Srbiju! (UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO)

Ova organizacija se predstavlja kao opoziciona u Kini a vlasti ove zemlje proglasile su je za versku sektu i zabranili je

  • 4

Pripadnici kineske disidentske organizacije Falun Gong, koji su privedeni u Beogradu za vreme kineskog samita, najavili su tužbe protiv Srbije.

Oblasti na kojima Evropska unija insistira u pregovorima sa kandidatima za članstvo su i vladavina prava i građanske slobode. Tako na značaju dobija i slučaj državljana Evropske unije, pripadnika kineske disidentske organizacije Falun Gong, koji su privedeni u Beogradu tokom Samita Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope.

Podsetimo, ova organizacija se predstavlja kao opoziciona u Kini a vlasti ove zemlje proglasile su je za versku sektu i zabranili je. Oni su devet puta slali zahtev da održe protestni skup u vreme trajanja samita što im nije odobreno.

Nakon hapšenja oni su sprovedeni u zatvor u Padinskoj skeli i ponuđeno im je da potpišu izjavu da su u Srbiju došli kako bi učestvovali na ovom protestu i kako bi bili pušteni da napuste zemlju. U suprotnom biće deportovani.

Upozoravamo da video sadrži uznemiravajuće scene:

(Telegraf.rs / N1info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tiv

    24. decembar 2014 | 21:25

    Policija treba vise da se bori protuv sekti. Ima ih mnogo. Jedna ima sediste pored vtrica. Uzas.

  • Slobo

    24. decembar 2014 | 21:51

    E samo jos Vi nas''uzjasite'' ocigledno da kod nas I protiv nas moze da se radi sta hoce.Velika kriza je pogodno za sektasko organizovanje sto u velikoj meri I koriste.Cuvajte decu a nisu imuni I mnogo stariji I ozbiljniji ljudi od ove pojave.Naravno sve ove sekte moraju da se I finasiraju.U mnogim kompanijama primetio sam sistem organizovanja na sektaskim temeljima.Drzavo povedite vise racuna o pojavama ovakve vrste da nebih bilo kasno .

  • Tea Su

    25. decembar 2014 | 12:39

    Dada, samo u ovoj sekti ima svega sem kineza, bugari, slovenci.. sve evropljani, pa zar vam nije jasno, odakle vetar duva i ko ih finansira… Gde god treba huškat i zavadjat, braniti, kobajagi "ugrožena ljudska prava' zna se dobro, ko su podstrekači, i milosrdni angeli…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA