KO JE PLAĆAO, ISPAO JE BUDALA: RTS oprašta dug neplatišama?!

Glavni razlog za ovakvu odluku je činjenica da ogroman broj građana nije plaćao pretplatu, kao i da je ona ukinuta i biće ponovo uvedena tek od 2016. godine, do kada će se Javni servis finansirati iz budžeta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika M
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ceca

    28. decembar 2014 | 19:30

    E ljudi moji pa sta je ovo?! Posteni placaju,a nepostenima se oprastaju dugovi.Pa nam se jos ti isti neposteni smeju i vredjaju nas!E Klintone treba si jace da udaris,za a

  • Shone Konza

    28. decembar 2014 | 14:49

    Pa plaćali ste jer ste mogli, što sada kukate. A drugo, kako ostale nacionalne TV rade i to sa odličnim programima a NE finasiraju se iz budžeta

  • Sirotinja

    26. decembar 2014 | 19:02

    Da su ispali glupi oni koji su placali nije tacno.Moje misljenje je da sada oni koji su placali RTS pretplatu je da treba da presaviju tabak i tuze i RTS i drzavu zbog zastrasivanja gradjana tuzbama i velikim kamatama ukoliko neizmire svoja dugovanja RTS.Zastrasivanje je vrsio samo RTS dok su druge televizije cutale na tu temu.RTV pretplta je pocela da se naplacuje pre nego sto je i zvanicno donet zakon ,znaci prva kradja od zastrasenih gledalaca,pa je doneta odluka o prekidu placanja ,gde je RTS isto i dalje nastavio da naplacuje i salje pred tuzbe i tuzbe gradjanima ,a koje sud strane suda pravosnazno resene u korist gradjana,kada je RTS video da je napravio gresku sa tuzbama i da nemoze da naplati nesto sto je zakonom ukinuto ,odlucuje da napravi dogovor sa drzavom da objave istinu ali malo kasnije dok nepovrate novac koji su ulozili.Nedavno se objavljuje na medijima da se ukida pretplata.Sada objavljuju da ce sva dugovanja gradjana stornirati,znaci sto su uspeli da ukradu ukralisu stonisu nisu.Takodje ta televizija je bila drzavna i ostala ,svi mi drzavi placamo razne poreze koje ona rasporedjuje sama kome i kako treba,tako da smo mi to placali vise puta .Druga stvar je ako nije drzavna televizija,onaj ko je drzi neka radi dok ima zaradu ,kad nema zaradu neka zatvori svoju firmu a ne da narod placa da bi ona opstala i zastrasivala idalje sa nekim tuzbama.LOPOVI!!!! Ako mozes da radis radi ako ne ti zatvori radnju,nemogu ja da ti dajem pare da bi ti opstao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA