SRPSKI LEKARI UBIJAJU HRVATSKU DECU: Skandalozna poruka sveštenika sa molitve u Zagrebu

Hrvatski sveštenik je podsetio branitelje i vernike da su se pre 20 godina borili protiv suseda, ali da rat još uvek traje i da moraju da sačuvaju naciju

Na skupu hrvatskih branitelja u Zagrebu Don Damir Stojić je služio misu na kojoj je pričao o mnogim temama koje su privukle pažnju i šire javnosti. On je najviše kritikovao pojavu abortusa, dok je pričao o Božiću i porodici na ulici glavnog grada Hrvatske.

- Voleo bih da meni neko objasni koja je razlika između onoga što je Herod radio i ovoga što mi radimo danas u Hrvatskoj, što je u zakonu o pobačaju. Otkud nama pravo da gasimo život. Ne možemo se nazivati katolicima ako to dopuštamo - rekao je.

On je podsetio branitelje i vernike da su se pre 20 godina borili protiv suseda ali da rat još uvek traje i da moraju da sačuvaju naciju sad i na ovaj način.

- Čuo sam neki dan da u Vinkovačkoj bolnici, pošto je svaki lekar potpisao priziv savesti, da smo spremni da platimo lekarima iz susedne države da pređu Dunav i da ubijaju našu decu. Pre 20 godina su prelazili i napadali, zar smo došli do tog nivoa da plaćamo da dođu da ubijaju - istakao je sveštenik.

- Moramo stati uz život, zato je ovaj rat koji nema više granice rat za dušu, bori se na nivoa, za život, za brak i za pravo roditelja koji odgajaju svoje dete po savesti - dodao je u svojoj propovedi.

(Telegraf.rs/ Izvor:vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    25. decembar 2014 | 18:25

    Sretan Bozic, ljudima dobre volje!Ne dozvolite sirenje mrznje,bar na danasnji dan! (To nije stav, ni jedne oficijalne konfesije. Budala ima - na obe strane.)...

  • croasanica ramona

    27. decembar 2014 | 00:33

    Koji lik zalim onoga tko ga je morao slusati,a jos vise onoga tko ga podrzava pozdrav svima!!!!!

  • Miloš

    26. decembar 2014 | 20:01

    Pravac ludara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA