Vozača BMW-a smrti gone i roditelji nastradalih na Adi Huji!

U dosadašnjem toku postupka, saslušani su i preživeli iz stravične nesreće, Luka Višnjić i Milica Jokić

  • 37

Roditelji Nemanje Antića (18), Anastasije Stajić (16) i Miloša Jankovića (20), koji su nastradali kada je BMW sleteo u Dunav na Adi Huji, saslušani su danas u Višem tužilaštvu u Beogradu.

ISPOVEST VOZAČA BMW-a SMRTI: Poljubio sam Miloša u čelo i zatvorio gepek!

Kako nezvanično saznajemo, oni su se pridružili krivičnom gonjenju vozača automobila, koji je u pritvoru, Dušana Jovanovića. U dosadašnjem toku postupka, saslušani su i preživeli iz stravične nesreće, Luka Višnjić i Milica Jokić.

Nesreća na Adi Huji dogodila se 22. novembra.

Pogledajte dramatičan snimak spasavanja nastradalih u BMW-u smrti! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bules

    25. decembar 2014 | 15:59

    Pa da, nisu sigurno njihova zlatna decica svojom voljom sela u kola sa pijanim vozacem, pogtovo ne onaj sto se spakovao u gepek...sigurno.

  • Kaca

    25. decembar 2014 | 17:16

    Pa nije ih namjerno ubio,drugovi su bili,mogao je tako bilo ko od njih da vozi,i ja sam imala porodicnu tragediju,meni su 2 brata poginula u saobracaju,i znam kako je porodicama,a vozac,on je kaznjen,ne treba mu veca kazna nego saznanje da je unistio 3 zivota i 3 porodice.

  • anja

    25. decembar 2014 | 18:36

    Roditeljima ove nesrecne sesnaestogodisnje devojcice bi bilo bolje da se zapitaju sta im je dete radilo u to doba napolju. Ona je bila dete jos uvek, kakvi crni izlasci do jutra. Tuga i tragedija sta se desilo, a vozacu, verujem, da i sutra izadje iz zatvora, njegov zivot je gotov.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA