ISPOVEST BG STRIPTIZETE: Na bizarnim novogodišnjim žurkama bogataši imaju seks s HIV osobama!

- Nova godina se dočekuje u vilama na Dedinju, Senjaku ili Vračaru. Vlasnici dobijaju oko 5.000 evra, ali i ja. Brate, zaslužujem, njihova sam do jutra. Ovamo dolaze sa iznajmljenim sponzorušama uz narkotike, stimulativna sredstva, "Metuzalem" i "kubanke" - kaže Tijana za Telegraf

  • 34

Ona ne razmišlja dan pred doček Nove s kim će, kuda i kako. Ima 23 godine, kaže da se zove Tijana i da je rođena Dorćolka. Njen deda je siš’o s nekog brda i "osvojio" stan od 100 kvadrata 1945, a roditelji ni u ludilu ne sanjaju da novac zarađuje - skidanjem.

U stvari, možda bi i znali, da ih to interesuje. Ovako razvedeni, majka u Nemačkoj, otac u Kaluđerici s duplo mlađom ribom, i nisu baš crkli od brige za Tićom (kako je od milošte zovu).

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Striptizom je počela da se bavi preko najboljeg druga Srkija koji je, evo već treću godinu, u Frankfurtu. Kaže, tek ponekad joj se javi. Nikada s istog broja.

S ekipom Telegrafa, nakon višemesečnog ubeđivanja, Tijana je pristala da priča na "sigurnoj teritoriji" - u zabačenom noćnom klubu, ali pod jednim uslovom - da ne otkrijemo njen puni identitet.

U opuštenoj atmosferi, uz lagani džez i džin i tonik s ledom, sedamo za neobično dugačak šank.

Foto: fotococktail.ru Foto: fotococktail.ru

- Pomalo me peku oči od duvana, ali nikako da ostavim ovo đubre - počinje priču s nama uz osmeh atraktivna crnka s podrazumevanom gramažom izobličavajućih silikona u gornjoj usni, nadograđenim noktima i kosom, prilično slobodno odevena prelazeći odmah na stvar zbog koje smo se okupili.

- Nemoj da mi slikaš glavu! Mrzim svetlo, još više blic... Da ne kružimo k'o kiša oko Kragujevca. Šta te interesuje? Kol'ko će da vas oderu, šta se sve radi, gde se okupljaju gradske face?... Imena poznatih, odma' da ti kažem - ne otkrivam! Neću posle da me tuže. Nemam ja pare za to. Svaki dinar, bre, krvavo zaradim - objašnjava nam, čini se, pomalo nervozna devojka konspirativno pokazujući obližnju šipku za igranje.

Foto: Flickr/Stephen Woods Foto: Flickr/Stephen Woods

Suptilno joj nagoveštavamo da "nema čega da se boji", te se istog trena bacamo na diskusiju.

- Da krenemo od onih pristojnih žurki, koje se odvijaju u kostimima od tri soma, pod maskama kakve ko uspe da izbunari u novogodišnjim onlajn prodavnicama. Znaš one kao kultne gradske žurke u Šafarikovoj (neću da ih imenujem kad me ne plaćaju) koje najavljuju kao onu iz filma s Tomom Kruzom… Kako se ono zove?

Uskačemo - Kjubrikov "Širom zatvorenih očiju".

- Da, da taj… - nastavlja Tijana.

- Ma, ni one nemaju veze s tim, a ne tek ovi "moji". Zato ih i zovem "pristojnim". Nema, bre, nekog naročitog seksa. Ne da ja znam. A, ja sam na takvim žurkama uglavnom odrađivala svoje, obično na nekom improvizovanom podijumu u velikom salonu, tako da pravo da vam kažem, i ne znam šta se tačno odvijalo po spavaćim sobama na spratu (smeh). Zbog sitne love na ovima me niko ne pipa! Mogu da gledaju u paru kol’ko oće, ali nema zezanja za soma evra. Obično odem do jedan, a da li oni posle toga podivljaju ne znam. Organizuju ih sinovi sitnih kriminalaca koji će jednom postati face, samo se još ne zna kad… To su ti one vikendice nadomak Beograda s lavovima na kapiji. Cirka se jeftini alkohol i klopa klasična seljačka klopa. Klinčadija navata "koka-kola devojke", pa se iživljavaju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Na te žurke Tijana ide sama, jer zna da nema čega da se boji, a svojevremeno je "za ne daj bože" išla na karate i časove orijentacije u Košutnjaku, te dodaje za "nju nema zime".

Ono što je na ovim žurkama bizarno je to što je, kako kaže, bizarno malo plaćena za mlataranje oko šipke do jedan iza ponoći i to što pod onim maskama kllinci kad malo više gucnu ne znaju ko je ko, "pa se vata ko s kim stigne".

Na ozbiljniju priču, Tijana prelazi uz napomenu da na takozvane "jače partije" ide s dva telohranitelja.

Foto: hallronsecurity.com Foto: hallronsecurity.com

- To su u stvari moja dva "brata". Oni se brinu da stvari ne izmaknu kontroli. Nova godina se u ovoj režiji dočekuje u nekoj od bogataških vila koje se izdaju na Dedinju, Senjaku ili Vračaru. Vlasnici ne smeju da pričaju o izdavanju, a za veče dobiju u proseku oko 5.000 evra, iako iznos dosta zavisi od toga ko se s kim zna. I ja dobijem ozbiljniju lovu. Brate, i zaslužujem kad sam njihova do jutra. Ovde nema krkanja. To se podrazumeva da su puniše odradile s ženama kod kuće. Ovamo dolaze sa iznajmljenim sponzorušama s kojima otvaraju veče uz narkotike, stimulativna sredstva, "Metuzalem" i "kubanke".

Foto-ilustracija: Sxc.hu/CELALTEBER Foto-ilustracija: Sxc.hu/CELALTEBER

Saznajemo da se "klasičari", kako ih Tijana ironično zove, okupljaju uglavnom kako bi na spratu među belim zavesama i crvenim dušecima ostvarili lude seksualne fantazije. O tome kako izgledaju, dodaje neće pričati do detalja, ali će zato samo za Telegraf izdvojiti jedan bizaran detalj s dočeka 2014.

- Prošle godine je bio popularan "slovenački rulet". Vole ovi naši da liče na elitu iz Evropske unije, čudo jedno! Ja, veruj mi, nisam očima mogla da verujem šta rade. Aj što su ovi što se igraju biseksualni, to bi nekako i pregrmela, ali čoveče, da imaš seks s nekim ko je HIV pozitivan!? Za to treba da imaš herca! Što bi ćerka jedne naše igračice rekla - "ludilo mozga"! Još je kao cilj da ostaneš nezaražen… Pa, aj ti tako dočekaj Novu godinu! - pita i sebe i nas Tijana cevčeći poslednje gutljaje džina iz teške kristalne čaše.

Foto-ilustracija: Foter/letsgoeverywhere Foto-ilustracija: Foter/letsgoeverywhere

Pažnju nam privlači i da čim završi jednu, ova 23-godišnjakinja pripaljuje novu cigaretu… Sad kad se "raskravila", primećujemo, nekako joj lakše ide priča.

- Ej, ne smem da zaboravim ni na lude dočeke po trošnim novobeogradskim magacinima. Jednu Novu sam tamo provela s ovima što vole da "svingerišu". Sve je na dobrovoljnoj bazi i vidi se da se znaju od ranije. Tu su ti uglavnom gastosi, koji su sebe pootkrivali u inostranstvu. Pravo da ti kažem, one od 20-ak godina i nekako razumem, ali one matorce od 50 - to mi je bljak! Čula sam da ovakvih parova ima na stotine, a pouzdano mogu da ti kažem da izlaske po specijalizovanim beogradskim klubovima plaćaju po dvadesetak evra. Nova je "za dž". Ovima ne trebaju nikakvi stimulansi. Oni su ti raspoloženi za ono po šta su došli i uz votku… Znaju šta hoće, provedu se (oni to uporno zovu "druženjem") i sutradan pale kući zagrljeni k’o da se ništa nije desilo - skoro reklo bi se osuđivački objašnjava naša sagovornica nagoveštavajući da je vreme da završavamo priču.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Imam ja toliko toga još da vam ispričam, ali moram da sačuvam nešto i za 2016. Možda na nekoj žurki bude i strndžanja. O tome sam kod vas čitala… Nikad ne reci nikad! - stiže još da nam uz zagonetni osmeh dobaci Tijana, lagano se udaljavajući od barske stolice na kojoj je do pre nekoliko trenutaka sedela.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina93

    1. januar 2015 | 15:05

    Cuj krvavo zaradjuje..Eeee nemas ti pojma sta znaci i kako je krvavo zaraditi.Najlakse je skinuti se i mlatiti golim dupetom i sisama

  • Bojan

    1. januar 2015 | 14:27

    Kakve lovacko-ribolovacke price.

  • Miša

    1. januar 2015 | 14:57

    Е моја Тијана. Где ти је памет?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA