SODOMA I GOMORA U DOMU ZA DECU: Dečaka (14) silovali, drogirali i na silu tetovirali!

Prema navodima J. K. (14), nekolicina starijih štićenika doma, osim seksualnog zlostavljanja, u nekoliko navrata nasilno su ga tetovirali iglom i mastilom na više mesta po telu, a sve je to bilo popraćeno svakodnevnim premlaćivanjem i prisilom da konzumira drogu

  • 4

Direktorka Poliklinike za zaštitu dece Grada Zagreba, Gordana Buljan Flander, dobila je dojavu da je tokom poslednje dve godine izvesni sedamnaestogodišnjak periodično silovao J. K. (14), štićenika zagrebačkog "Dečjeg doma AG Matoš".

Još uvek se ne zna da li je zlostavljač takođe štićenik te institucije ili štićenik "Psihijatrijske bolnice Lopači" u kojima je zlostavljani mladić povremeno boravio. Policija će istražiti sve navode, prenosi Večernji.hr.

Prema navodima nesrećnog mladića, nekolicina starijih štićenika doma, osim seksualnog zlostavljanja, u nekoliko navrata nasilno su ga, bez njegovog pristanka, na više mesta po telu tetovirali iglom i mastilom, a sve je to bilo popraćeno svakodnevnim premlaćivanjem i prisilom na konzumaciju droga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA