• 15

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Ćerko, ubiću mamu, tebe, pa sebe!

- Srba je došao pripit u Gordanin iznajmljen stan, ćerka se vratila iz škole, sačekao je Gordanu da dođe s posla. Čim je ušla u stan započeo je svađu, tukao je rukama. Srba je uzeo nož i usmrtio Gordanu, a zatim je sebe ubadao nožem po grudima i stomaku. Komšije su čule zapomaganje deteta i pozvale policiju, a sve se odigralo za 15 minuta - pričaju policajci koji su bili na licu mesta nakon što se odigrala porodična tragedija porodice Todorović iz Svilajnca

  • 15

Srba Todorović je prekjuče zaklao bivšu suprugu Gordanu, a onda sebe ubadao po vratu, grudima i stomaku i preminuo u bolnici.
MONSTRUOZNO: Nožem ubio suprugu, pa sebi prerezao grlo pred detetom!

- Sam je otključao vrata i ušao u stan. Tu je bila mlađa ćerka. Čim je ušao, detetu je rekao da će joj ubiti majku, nju, pa sebe. Prestravljeno dete pobeglo je u kupatilo. Nije moglo da izađe iz stana jer je uzeo ključ - kaže izvor jednih dnevnih novina.

Mlađa ćerka ispričala je policiji da je videla kako otac tuče majku rukama. Kada je policija ušla u stan, ona je izvedena iz kupatila, ali nije videla krvava tela roditelja.
- Srba je došao pripit u Gordanin iznajmljen stan, ćerka se vratila iz škole, sačekao je Gordanu da dođe s posla. Čim je ušla u stan započeo je svađu, tukao je rukama. Srba je uzeo nož i usmrtio Gordanu, a zatim je sebe ubadao nožem po grudima i stomaku. Komšije su čule zapomaganje deteta i pozvale policiju, a sve se odigralo za 15 minuta - pričaju policajci koji su bili na licu mesta.
Direktor centra za socijalni rad u Svilajncu Ivko Nedović kaže da su deca smeštena kod ujaka.

- Smrt oba roditelja  je izuzetno traumatična situacija za decu. Ovakvi tragični događaji oboje čitav život dece. Zbrinjavanje se obavlja u dogovoru sa decom kako bi se oslobodile patnje i bola - kaže psihoterapeut Biserka Jakovljević.
Pre nekoliko meseci započela je tužna priča Todorovića, koja je tragično završena. Gordana više nije mogla da ostane u zajednici sa Srbom, u selu Dublju meštanipretpostavljaju da je reč o svađi sa svekrvom. Iznajmila je stan u Svilajncu posle 22 godine braak i na društvenoj mreži napisala - Poštuj sebe toliko da odeš od onih koji te povređuju.
Gordana će biti sahranjena u subotu u Svilajncu, a Srba u Dublju.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    na sta zensko moze da te navede to je strasno. sve je vise slucajeva da zena ovako izludi muza. strasno!

  • Ixy

    Tuga... Jadno dete, sta ce ono sad.. Jeza me prodje

  • Boki

    Sva sreca da je posao pogresnim redom pa ubio sebe pre deteta...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima