DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Ćerko, ubiću mamu, tebe, pa sebe!

- Srba je došao pripit u Gordanin iznajmljen stan, ćerka se vratila iz škole, sačekao je Gordanu da dođe s posla. Čim je ušla u stan započeo je svađu, tukao je rukama. Srba je uzeo nož i usmrtio Gordanu, a zatim je sebe ubadao nožem po grudima i stomaku. Komšije su čule zapomaganje deteta i pozvale policiju, a sve se odigralo za 15 minuta - pričaju policajci koji su bili na licu mesta nakon što se odigrala porodična tragedija porodice Todorović iz Svilajnca

  • 15
Nož, manijak, napad nožem, nasilje nad ženama, tuča, obračun Foto - ilustracija: Milena Đorđević

Srba Todorović je prekjuče zaklao bivšu suprugu Gordanu, a onda sebe ubadao po vratu, grudima i stomaku i preminuo u bolnici.

MONSTRUOZNO: Nožem ubio suprugu, pa sebi prerezao grlo pred detetom!

- Sam je otključao vrata i ušao u stan. Tu je bila mlađa ćerka. Čim je ušao, detetu je rekao da će joj ubiti majku, nju, pa sebe. Prestravljeno dete pobeglo je u kupatilo. Nije moglo da izađe iz stana jer je uzeo ključ - kaže izvor jednih dnevnih novina.

Mlađa ćerka ispričala je policiji da je videla kako otac tuče majku rukama. Kada je policija ušla u stan, ona je izvedena iz kupatila, ali nije videla krvava tela roditelja.

- Srba je došao pripit u Gordanin iznajmljen stan, ćerka se vratila iz škole, sačekao je Gordanu da dođe s posla. Čim je ušla u stan započeo je svađu, tukao je rukama. Srba je uzeo nož i usmrtio Gordanu, a zatim je sebe ubadao nožem po grudima i stomaku. Komšije su čule zapomaganje deteta i pozvale policiju, a sve se odigralo za 15 minuta - pričaju policajci koji su bili na licu mesta.

Direktor centra za socijalni rad u Svilajncu Ivko Nedović kaže da su deca smeštena kod ujaka.

- Smrt oba roditelja  je izuzetno traumatična situacija za decu. Ovakvi tragični događaji oboje čitav život dece. Zbrinjavanje se obavlja u dogovoru sa decom kako bi se oslobodile patnje i bola - kaže psihoterapeut Biserka Jakovljević.

Pre nekoliko meseci započela je tužna priča Todorovića, koja je tragično završena. Gordana više nije mogla da ostane u zajednici sa Srbom, u selu Dublju meštanipretpostavljaju da je reč o svađi sa svekrvom. Iznajmila je stan u Svilajncu posle 22 godine braak i na društvenoj mreži napisala - Poštuj sebe toliko da odeš od onih koji te povređuju.

Gordana će biti sahranjena u subotu u Svilajncu, a Srba u Dublju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    26. decembar 2014 | 07:58

    I opet alkohol...nikad nista pametno od alkohola

  • st98

    26. decembar 2014 | 01:48

    Svaki dan horor u srbiju. Srbiji trebaju mnogi psihijatri pa makar ih uvozili vidite svaki dan tragedija u porodici

  • Samiramida

    26. decembar 2014 | 02:27

    Sta reci vec da niko nema pravo da nikom oduzme zivot, jer mu ga nije ni dao. A on posle svega nije ni trebalo da ostane ziv. Jadna deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA