NOVI DETALJI: Ivanu Bodrožić su ubili otrovnim lekom iz otpada!

- Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se sme dati. Nekom se daje više, a nekom manje, tako da u ampulama ostane određena količina "propofola" koja se baca. Taj otpad je uziman i prosleđivan Ivani - kaže izvor blizak istrazi

  • 36

Ivana Bakić Bodrožić, koja je pronađena mrtva u sobi u hotelu "Hajat", nabavljala je otpatke anestetika "propofol", koji su poluiskorišćeni bacani u đubre, saznaje Alo.

- Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se sme dati. Dakle, nekome se daje više, a nekome manje, tako da u nekim ampulama ostane određena količina "propofola" koja se baca. Taj otpad je uziman i prosleđivan Ivani. Zato se i nije pokazivao manjak u količini ovog anestetika, jer nisu uzimane pune ampule, već one koje su već upisane kao iskorištene - kaže izvor blizak istrazi za Alo.

Kako Alo saznaje, tehničar sa VMA Ljubiša P. ne samo da je Ivanu odvezao na VMA i vratio je u hotel "Hajat", već joj je upravo on i stavio braunilu u toj ustanovi, pokazuju rezultati DNK analize uzoraka uzetih sa kanile koja je pronađena u Ivaninoj ruci. Izvor iz istrage kaže da su najnoviji rezultati urađeni na VMA potvrdili da je upravo Ljubiša P., poznat po nadimkom Buki, zaposlen na kardiopulmo reanimator, Ivani u venu postavio braunilu.

- Mi smo od početka imali podatak da je u pitanju muška osoba. Naknadnim pretragama utvrđeno je da otisci prstiju sa kanile odgovaraju Ljubiši P., što ukazuje na to da je on Ivani plasirao braunilu u venu. Sve nalazi, koji podrazumevaju rezultate krvi, obdukcije, toksikologiju, ali i tragove DNK trebalo bi da dobijemo danas ili sutra. Inače, posle veštačenja Ljubišinog telefona utvrđeno je da su on i Ivana kobnog dana komunicirali. Na osnovu tih dokaza i onih koji su prikupljeni u istrazi biće podneta krivična prijava protiv Ljubiše P. zbog neovlašćene preprodaje medicinskih preparata i pomagala. Zbog smrtnog ishoda, kazna zatvora za to krivično delo je do osam godina - objašnjava sagovornik za Alo.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • g013

    26. decembar 2014 | 11:00

    Nisu nju ubili lekom sa otpada. Nju je ubila DROGA KOKAIN. I ne razumem zasto ovolika fama oko ovoga. Jedan mlad zivot je ugasen zbog narkotika. AMIN

  • Milan

    26. decembar 2014 | 11:22

    A ko je to ubio? Ubila se sama...

  • ♥♡♥

    26. decembar 2014 | 10:53

    Nista mi nije jasno. Zar mora da se neko optuzi za njenu smrt? Zar nije sve jasno do sada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA