Isekli mladića srpom, pa pušteni na slobodu!

Policija je uhapsila dvojicu napadača na Bulevaru Mihajla Pupina i trećeg u Ulici Modene, ali srp nije pronađen. Hitna pomoć je momka odvela u Urgentno na ušivanje

  • 19

Novosađanin Luka J. (20) sinoć je napadnut ispred picerije "Karibik" kod Trga slobode, a na njega su nasrnula trojica huligana i nanela mu povrede srpom.

Mladić je poslat na ušivanje, a kako za 021 kaže njegov otac Zoran, napadači su ubrzo uvaćeni i odmah nakon privođenja pušteni na slobodu, iako je protiv njih podneta krivična prijava.

Zoran kaže da mu je u policiji rečeno da se radi o istim mladićima koji su prošle nedelje u Dunavskom parku pretukli mladića zbog patika.

- Moj sin je sinoć oko dva ujutru kupovao picu, kada su ga presrela tri mladića. Kada je odbio da i njima plati picu, pitali su ga za koga navija, a on je odbio da odgovori. To ih je razljutilo, a jedan od njih je izvadio srp na rasklapanje i nasrnuo prema njegovoj glavi. Uspeo je da umakne i pozove mene, a ja sam pozvao policiju - priča Zoran za 021.

Kako kaže, policija je uhapsila dvojicu napadača na Bulevaru Mihajla Pupina i trećeg u Ulici Modene, ali srp nije pronađen. Hitna pomoć je momka odvela u Urgentno na šivenje.

- Iste te napadače policija je uhvatila i prošle nedelje u Dunavskom parku, protiv njih je podneta krivična prijava. Danas od policije čujem da su oni ponovo pušteni na slobodu. Nije mi jasno kako tako nešto može da se desi i da neko dete od 17 godina može u sred centra da šeta sa srpom u džepu - pita se ovaj Novosađanin.

Policija je sastavila zvaničan izveštaj, a više informacija, kao i potvrdu da se radi o istim napadačima, očekuje se nakon izveštaja policije.

Podsetimo, u januaru je na čas u Srednjoj ekonomskoj školi u Novom Sadu upalo nekoliko nepoznatih mladića i tom prilikom su bejzbol palicom i srpom napali učenika.

Mladići upali na čas pa srpom i bejzbol palicom tukli učenika u Novom Sadu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dajana

    26. decembar 2014 | 19:59

    Sta se ceka?Jel' treba da ubiju nekoga?Tacno,nema druge nego bjezati iz ove sugave zemlje,pa bar cemo ako nista.Imati miran zivot...

  • Savica

    26. decembar 2014 | 19:58

    TO JE NASE KORUMPIRANO PRAVOSUDJE $$$$$$$$$$$$$

  • Zorica

    26. decembar 2014 | 20:55

    Strašno je ko sve slobodno šeta ulicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA