MIMI ORO IZAŠLA IZ ZATVORA: Prekršajni sud usvojio starletinu žalbu!

Milica Živanović, poznatija kao "Mimi Oro" pre dva dana uhapšena je zajedno sa još sedam devojaka zbog sumnje da se bavila prostitucijom. Međutim, poznata starleta puštena je na slobodu jer je, kako saznajemo, Prekršajni sud usvojio njenu žalbu

  • 74

Uhapšena starleta Mimi Živanović, poznatija kao Mimi Oro, koja je nedavno uhapšena zbog prostitucije, puštena je iz ženskog zatvora u Požarevcu.

Nakon dobijanja rešenja sudije za prekršaje, Prekršajni sud je usvojio njenu žalbu, pa je Živanovićeva puštena na slobodu. Iako je ista kazna izrečena svim devojkama, jedino je Mimi puštena na slobodu.

Mimi Oro uhapšena zbog prostitucije?

Podsećamo da je poznata starleta uhapšena pre dva dana zbog sumnje da se bavila prostitucijom zajedno sa još sedam devojaka.

Mimi Oro je svojevremeno u jednom intervjuu pričala o prostituciji i tada je rekla da "prostitucija postoji i na estradi, među poznatim ljudima" i dodala da je i sama dobijala nepristojne ponude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA