NESREĆA U SLOVENIJI: Sudarili se 47 automobila, 3 kamiona i autobus! Poginuo Švajcarac (25)

U lančanom sudaru, koji se dogodio zbog loše vidljivosti i snažnog vetra, učestvovalo je 47 automobila, tri kamiona i autobus. Slovenački mediji prenose da je poginuo 25-godišnji državljanin Švajcarske

  • 5

U lančanom sudaru 50 vozila na autoputu u centralnom delu Slovenije, zavejanom posle snežnih padavina praćenih jakim vetrom, danas je poginuo državljanin Švajcarske, a 30 osoba je povređeno.

Kako je prenela slovenačka agencija STA, 14 osoba je prebačeno u bolnicu u Ljubljani, a tri osobe su teže povređene. Prema rečima lekara, jedna osoba je u kritičnom stanju. Na sajtu TV Slovenije objavljeno je da je u lančanom sudaru poginuo 25-godišnji državljanin Švajcarske.

U lančanom sudaru, koji se dogodio zbog loše vidljivosti i snažnog vetra, učestvovalo je 47 automobila, tri kamiona i autobus. Sve se odigralo na autoputu A1, koji povezuje Ljubljanu s obalom, u blizini Postojine. Put je najpre bio zatvoren jer je s njega skliznuo jedan kamion, što je kasnije izazvalo lančani sudar.

Vest i slike možete pronaći OVDE.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA