PREVARILI SMRT: Ova desetočlana porodica je propustila let avionom "Er Azije" jer nije pročitala mejl (FOTO) (VIIDEO)

Porodica od šestoro odraslih i četvoro dece prvobitno je imala let zakazan za sedam sati i 30 minuta, a iz kompanije su im poslali mejl i zvali su ih telefonom da pomere polazak za dva sata ranije. Međutim, porodica nije videla poruke i propustila je poziv, a to im je spasilo živote

  • 1

Jedna desetočlana indonežanska porodica propustivši let izbegla je sudbinu putnika nestalog aviona malezijske kompanije "Er Azija", koji se u nedelju sa 162 osobe izgubio sa radara iznad Javanskog mora, na letu iz indonežanskog grada Surabaje ka Singapuru, javio je danas Frans pres

Porodica od šestoro odraslih i četvoro dece prvobitno je imala let zakazan za sedam sati i 30 minuta, a iz kompanije su ih zvali da pomere polazak za dva sata ranije.

- Stigli smo na aerodrom da se prijavimo za let u 7.30 ali nam je rečeno da je let pomeren za 5.30 i da smo zakasnili. Naravno, bili smo ljuti - rekla je 36-godišnja Kristijanavati, čiji su majka i bratova porodica trebalo da putuju za Singapur na doček Nove godine.

- Slali su nam elektronsku poštu i pozivali nas telefonom 15. i 16. decembra da nas informišu, ali mi smo propustili mejlove i pozive - rekla je ona, dodajući da su članovi porodice, dok su im izdavane nove karte, čuli da se avion srušio i odmah otkazali let.

- Bila sam šokirana kad sam čula i plakala sam. Kao da je božji plan bio da ja i moja porodica ne budemo u tom avionu. Bila je to sreća u nesreći - kazala je Kristijanavati i izrazila nadu da će avion biti pronađen i da će svi putnici i članovi posade biti dobro.

Indonežanka je, istovremeno, rekla da je njeno poverenje u kompaniju "Er Azija" poljuljano.

- Putujemo u Singapur dva puta godišnje i uvek sa tom kompanijom. Smatramo je sigurnim prevoznikom, ali sada je naše poverenje u "Er Aziju" donekle poljuljano i držaćemo se "Garuda Indonezije", rekla je Kristijanavati.

Međunarodni tim nastavio je danas potragu za nestalim avionom a porodice nestrpljivo čekaju vesti o svojim najbližima, prenele su novinske agencije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мики

    29. decembar 2014 | 14:41

    Сад следи последња ескурзија

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA