KO JE HARIJEV TATA? Britanska predstava podsetila na aferu princeze Dajane

Predstava "Istina, laži, Dajana" će podgrejati priče o ljubavniku Lejdi Di, bivšem oficiru Džejmsu Hjuitu sa kojim je bila u ljubavi za vreme braka sa princom Čarlsom, za kog se ranije verovalo da je otac princa Harija

  • 6

Predstava koja treba da bude na repertoaru u londonskom teatru Vest End, ponovo će pokrenuti glasine o pravom ocu princa Harija i aferi njegove majke princeze Dajane koju je imala sa Džejmsom Hjuitom.

Predstava "Istina, laži, Dajana" će podgrejati priče o ljubavniku Lejdi Di, bivšem oficiru Džejmsu Hjuitu sa kojim je bila u ljubavi za vreme braka sa princom Čarlsom, za kog se ranije verovalo da je otac princa Harija.

Dramaturg Džon Konvej tvrdi da je i sam Hjuit podržao ovaj scenario.

- Postoji jedno interesantno otkriće u odnosu Hjuita i Dajane, a upravo je on dozvolio da to bude deo predstave. Njihova emotivna veza je počela svega 18 meseci pre nego što je Hari rođen - rekao je Konvej.

O tome ko je njegov biološki otac priča se još od kako su se sredinom devedesetih godina pojavili detalji o aferi Dajane i Hjuita, a ova predstava prati istragu jednog novinara o saobraćajnoj nesreći iz 1997. godine u kojoj je princeza Dajana poginula.

Inače, Džejms Hjuit je negirao navode Konveja da je imao uvid u scenario, a nekoliko puta je ponovio i da on nije otac princa Harija, rekavši da je on imao dve godine kada su se Džejms i Dajana upoznali.

- To što Hari ima riđu kosu i što možda malo podseća na mene ne znači da sam mu ja tata. To je samo velika slučajnost - rekao je on.

DNK istraživanje koje je sprovedeno 2003. godine na osnovu vlasi kose princa Harija, dokazalo je da Džejms Hjuit nije Harijev otac.

(Telegraf.rs / Huffingtonpost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    30. decembar 2014 | 11:43

    Ma kakvi, iz aviona se vidi da je Carlsov sin! Takva ruznoca se ne srece cesto;-)

  • momazver

    30. decembar 2014 | 09:50

    Kruna je u svojoj istoriji sakrila i vece skandale.Evidentno je medjutim da je u to vreme Princ *jurio/ Kamilu,/koja nesto i nije bezala/, a Dijana se druzila...s kim se vec druzila..jel...

  • Sanja

    30. decembar 2014 | 02:09

    Kako su ruzna ova dva princa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA