JEZIV ZLOČIN - PUCAO BEBI U GLAVU: Napadač ubio oca dok je u rukama držao desetomesečnog sina, posle ispalio hitac i u dete!

Zadranin Marino Orlović (49) preminuo je sinoć u bolnici usled teških povreda nanetih vatrenim oružjem, a na njega je pucao Zlatko Svirčić (55) zbog ranijih razmirica sa bivšom suprugom

  • 9

Zadranin Marino Orlović (49) preminuo je sinoć u bolnici usled teških povreda nanetih vatrenim oružjem, dok se njegov desetomesečni sin oporavlja u zagrebačkoj bolnici.

Prema informacijama zadarskog hirurga dr Roberta Karla, Orlović je preminuo u 21.40. časova na odeljenju intenzivne nege, gde se nalazi od utorka, 23.decembra, kada ga je u jutarnjim satima ispred kuće na Belom bregu sa četiri hica iz pištolja u grudi i glavu ranio 55-godišnji Zlatko Svirčić.

Nezapamćena tragedija u Zadru odigrala se u utorak oko 11 sati kada je Svirčić zbog ranijih razmirica sa bivšom suprugom s pištoljem došao ispred kuće u Kijevskoj ulici gde je živela sa Orlovićem, 18-godišnjom Svirčićevom kćerkom i desetomesečnim sinom.

Odmah je u dvorištu kuće ispalio četiri hica u Orlovića, a jedan u dete koje je 49-godišnjak nosio u rukama, nakon čega se sam predao policiji.

Orlović je malokalibarskim metkom ranjen u prsa i u glavu, a dete je takođe upucano u glavu.

Orlovićevo stanje je, naročito zbog povrede mozga, od samog početka bilo kritično, te se uz stalni monitoring 12 anesteziologa nije budio iz kome od kada je dovezen u bolnicu.

Njegov desetomesečni sin se srećom uspešno oporavlja u Klaićevoj bolnici u Zagrebu gdje je operisan.

Svirčić se nalazi u istražnom zatvoru u Zadru gdje je priveden u sredu uz krivičnu prijavu za pokušaj teškog ubistva koje će mu se sada prekvalifikovati u teško ubistvo zbog kojeg bi mogao doživotno ostati iza rešetaka, prenosi "Zadarski.hr."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pier

    30. decembar 2014 | 08:27

    Ovaj place za smrtnom kaznom

  • Draža

    30. decembar 2014 | 12:01

    Dajte ga u nas zatvor. ..biće mu do j ¥ aja

  • Milica

    30. decembar 2014 | 12:16

    Uzasno i bolesno. Pozadina price je podjednako grozna- ubica se razveo od zene nakon sto je uhvatio u krevetu sa ovim u kojeg je pucao, a zena je, nakon toga, pokusavala da mu uzme stan koji je zaradio. I onda ovako prodje najnevinije- dete, strahota... Samo da malecki bude dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA