• 79

ONI NAS NIKAD NE BI OSTAVILI: Ne dozvolite da se kuce i mace smrzavaju i umiru na ulicama!

Ljubitelji životinja mole sugrađane da ostavljaju otvorena vrata svojih zgrada kako bi životinje mogle makar malo da se ugreju u hodnicima i podrumima i potraže sklonište od snega i vetra

  • 79

Na društvenim mrežama kruži apel ljubitelja životinja kojim se od sugrađana traži da budu humani tokom ove hladne zime i otvore svoje ulaze za napuštene životinje.
Hladno vreme koje je pogodilo našu zemlju takođe pogađa i sve životinje koje žive na ulici.


Ljubitelji životinja mole sugrađane da ostavljaju otvorena vrata svojih zgrada kako bi životinje mogle makar malo da se ugreju u hodnicima i podrumima i potraže sklonište od snega i vetra.
Redakcija Telegrafa takođe želi da apeluje na sugrađane da ostavljaju vrata svojih zgrada otvorena kako bi i životinje koje su prepuštene sebi mogle da se sklone od zime.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    Živim u kući, u kraju gde slabo ima napuštenih životinja, ali kad se nađe jedna takva, iako se moji uvek bune, ljute, ja krišom nahranim kuče, mače, sklonim u podrum, ili ispod terase i utoplim ako je hladno. Imam 17 godina, i samo govorim : Čim se zaposlim, odmah od prve plate, izdvojiću 2000 i kupiću džak granula i nahraniću te napuštene životinje. Nisu oni krivi što su napušteni. Kada vidim kuče kako leži na kartonu na -15... Ne mogu to da podnesem. Kad mi ostane nešto para, kupim kiflu neku, bilo šta da prezalogaje... Ali, ima dana i kad nemam ni jedan dinar... I kad moram da prođem pored tog kučeta, mačeta, koji me gleda onim tužnim okicama... Nije mi lako... Volim životinje i boriću se za njih. I oni dišu, i oni osete glad, žeđ, i njima je hladno... Ali mnoge to ne zanima, mnogi kažu "ma zivotinja je to, snadje se ona, pusti je..." Jeste zivotinja, ali je bolja od mnogih ljudi! Nema lepseg osecaja nego kad joj pomognes a ono te pogleda onim ocima punim zahvalnosti.

  • Nofear

    Ko ne voli životinje, ne voli ni ljude

  • Gagi

    A ljudi sto umiru od hladnoce to nikom nista?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima