PROKLETSTVO MALEZIJSKIH AVIONA: Letelica promašila pistu, putnici evakuisani (FOTO) (VIDEO)

Na Tviteru su objavljene haotične scene iskrcavanja putnika, koji su ostavili svoje stvari i prtljag i požurili ka vatrogasnim kolima, po naređenju pilota i posade

  • 5

Avion kompanije "Er Azije" preleteo je pistu na aerodromu na Filipinima, nateravši 153 putnika da izađu koristeći tobogane za hitne slučajeve. Incident sa letelicom Erbas A320-216 dogodio se na aerodromu Kalibo u provinciji Aklan.

Lokalna novinarka Džet Damaco-Santos je bila na ovom letu i postavila je fotografije na društvenu mrežu Tviter, na kojima su prikazane haotične scene iskrcavanja putnika u ovoj vanrednoj situaciji.

- Motor je isključen odmah, rečeno nam je da ostavimo svoje stvari. Vatrogasna kola su nas čekala - rekla je ona i dodala da nije bilo ozbiljnijih povreda bez obzira na naglo zaustavljanje aviona.

Nova nesreća se dešava samo nekoliko sati posle pronalaska 40 leševa u moru pored indonezijske obale kod ostrva Borneo. Indonežanski zvaničnici saopštili su danas da su viđena tela koja plutaju u vodama nedaleko od mesta gde je nestali avion "Er Azije" poslednji put viđen.

- Izgleda da niko nije povređen. Vreme je loše zbog tropske oluje Seniang. Avion se nalo zaustavio - dodala je ona o nevremenu koje divlja Filipinima nekoliko dana.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SMEDEREVAC

    30. decembar 2014 | 15:03

    Ne bih vise seo ni na biciklu ako je iz Malezije.

  • Sanja

    30. decembar 2014 | 16:32

    Dokle vise, o Gospode sveti!

  • Knjaz milos

    30. decembar 2014 | 22:30

    Jedina stvar je da treba da povećaju testove za pilote te države odnosno kompanije.... avion nikada nepadne za džabe.... uvek je ljudska greška barem u 99 pošto slučajeva. ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA