STRAVIČNA SERIJA UBISTAVA U KANADI: Pronađeno devet mrtvih, od toga dvoje dece

Serija ubistava počela je poslepodne, kada je za sada neidentifikovani muškarac ubio ženu. Na kraju, policija je pronašla tela devet osoba - dvoje dece, četiri žene i dvojice muškaraca

  • 1

Devet osoba ubijeno je u tri povezane pucnjave u Edmontonu, saopštila kanadska policija. Ubijeno sedam odraslih i dvoje dece. Motiv još uvek nejasan.

Serija ubistava počela je poslepodne, kada je za sada neidentifikovani muškarac ubio ženu. Na kraju, policija je pronašla tela devet osoba - dvoje dece, četiri žene i dvojice muškaraca.

Kako piše lokalni Edmonton džurnal, policija je u ponedeljak uveče dobila informaciju da se u jednoj kući u Edmontonu nalazi muškarac koji se čudno ponaša, ali patrola, u prvi mah, nije zabeležila ništa neuobičajeno.

Policajci su se u tu kuću vratili desetak sati kasnije i pronašli tela šest osoba, uključujući dvoje dece, rekao je novinarima šef edmontonske policije Rod Neht.

Telo još jednog muškarca je pronađeno u jednom restoranu. Kanadski mediji spekulišu da se čovek koji je počinio seriju ubistava, na kraju, sam ubio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA