DA LI JE OVO NAJVEĆI IDIOT MEĐU DŽIHADISTIMA? Preko tvitera poslao grad, ulicu i kuću u kojoj je stacioniran

Mark Tejlor je u seriji od 45 tvitova ostavio uključenu geolokaciju i otkrio u kojem gradu, ulici i kući se nalazio kad je tvitovao

  • 12

Džihadistima nisu potrebni neprijatelji, kad imaju ovakve "majstore" u sopstvenim redovima! Mark Tejlor, "ratnik islama" sa Novog Zelanda, otkrio je celom svetu gde su pozicije jedne od najbitnijih formacija ISIS u Siriji.

On je u seriji od 45 tvitova ostavio uključenu geolokaciju, i otkrio u kojem gradu, ulici i kući se nalazio kad je tvitovao.

Neko mu je, izgleda, u međuvremenu objasnio šta je zapravo uradio, pa je Mark, koji se sad zove Abu Abdul Rahman, tvitove obrisao, ali kasno. Sve ih je već snimio "posmatrač džihadista" iz Kanade, zvani Ibrabo, koji ih je objavio na internet, pa sad i NATO, i Sirijci, i Izraelci i svi ostali koje to interesuje znaju lokaciju, kretanje i planove velike formacije ISIS čiji član je (bio?) Mark Tejlor.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Feki

    1. januar 2015 | 14:02

    Pa šta sad, da neće možda da odu na tu adresu da mu zazvone i privedu ga za terorizam ?

  • Nemanja

    1. januar 2015 | 14:49

    Gel lokacija. Pa svaki smart telefon beleži svaku lokaciju posebno kada se koristi internet preko sms kartice. Mogu da te slušaju, snimaju, prate, čitaju sms i e-mail. Sve sa novom tehnikom, jbg

  • Xyz

    1. januar 2015 | 17:28

    Dobro je dok su ovako glupi....ako se opamete tesko svetu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA