TEŠKA NESREĆA KOD VRČINA: Automobil sleteo s puta, poginula tročlana porodica! (FOTO)

Nesreća se dogodila na autoputu Beograd - Niš. Živote su izgubili otac Nikola (62), sin Stojan (28) koji je vozio, i njegova majka Dušica Denkić (64)

  • 44

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod skretanja za Vrčin, poginula su tri člana porodice Denkić iz Soko Banje. Oni su bili u "opel korsi" zaječarskih registarskih tablica koji je vozio Stojan Denkić (28).

U kolima su bili njegov otac Nikola (62) i majka Dušica (64), a nesreća se dogodila kada je automobil iz neutvrđenih razloga sleteo s puta, preleteo zaštitnu ogradu, udario u betonski ispust i prevrnuo na krov.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na mestu nesreće stradalo je svo troje ljudi, a intervenisali su vatrogasci, hitna pomoć i saobraćajna policija.

Uviđaj je obavljen u prisustvu dežurnog javnog tužioca, a olupila "opela" odneta je na vanredni tehnički pregled, dok su tela nastradalih na obdukciji. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti ove nesreće sa tragičnim posledicama.

Ovo je prva saobraćajna nesreća u 2015. godini na teritoriji Beograda u kojoj je neko poginuo. U 2014. godini u saobraćajnim nezgodama na teritoriji glavnog grada je poginulo 105 osoba, što je najmanji broj od pre 30 godina, od kada se vodi statistika o broju nastradalih.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sokobanjac

    4. januar 2015 | 21:13

    Neka vam je laka zemlja! Profesor je meni predavao u osnovnoj skoli. Njegova supruga mojoj sestri je predavala sve do raspusta. Njihovog sina znao iz vidjenja. Veoma dobra I postena porodica,profesor Denkic je bio I direktor skole 2000te. Vredni I posteni,neka im je laka zemlja I vecna slava I ne sudite! Od sudbine se ne moze pobeci...

  • Slavica Kasic

    4. januar 2015 | 19:09

    Bog daim dusu prosti

  • Alex

    4. januar 2015 | 22:11

    Stojane druze pocivaj u miru! Velika zalost i tuga, kakvi ljudi, kakva tragedija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA