Bila sam seksualna robinja, pedofili su me naučili kako da zadovoljim princa!

Devojka je bila primorana da upražnjava seksualne odnose i sa drugim mladim devojkama, a princ Endru je posedovao njihove gole fotografije

  • 8

Virdžinija Roberts (30) je devojka koja tvrdi da je bila seksualna robinja princa Endrua u periodu između 1999.godine i 2002. godine. Ova vest je uzdrmala kako britansku, tako i svetsku javnost.

U optužbi se navodi da je "devojka, koja je tada imala 17 godina, bila primorana na seksualne odnose sa princom Endrjuom u Londonu, Njujorku, kao i na privatnom karipskom ostrvu u Epstinovom vlasništvu".

Ona ističe da ju je bankar plaćao i do 10.000 funti za seks sa princem Ujedinjenog Kraljevstva, iako je on sva njena svedočenja i optužbe iznesene na sudu porekao.

Foto: Wikipedia/Carfax2 Foto: Wikipedia/Carfax2

- Dala mi je tačna uputstva. Stavila sam ulje na ruke i počela sam da masiram njegovo stopalo. Drugo je masirala Gislejn. Zatim je skinula svoju majicu i počela da trlja svoje grudi o njegovo golo telo i meni je rekla da uradim isto - objasnila da je sve počelo kada je radila kao maserka.

- Znala sam da je to pogrešno, ali svidela sam im se i bili su važni ljudi. Tada smo se svi zajedno imali seks, a ja sam za to dobila 200 dolara. Rečeno mi je da se vratim sledećeg dana - rekla je Roberts o svom prvom iskustvu i skandalu.

Devojka je bila primorana da upražnjava seksualne odnose i sa drugim mladim devojkama, a Džefrijevi poslovni partneri, kao i princ Endru, posedovali su njihove gole fotografije koje su nastajale kada devojke nisu znale da ih snimaju.

Foto: Wikipedia/World Economic Forum Foto: Wikipedia/World Economic Forum

- Princ me nikada nije plaćao lično, Džefri je to radio posle, kada bi se uverio da sam ga zadovoljila. Rečeno mi je da uradim sve kako bih ga zadovoljila - dodala je.

Da podsetimo, vojvoda od Jorka je postao deo sudskog procesa u Floridi protiv bankara Džefrija Epstajna koji je optužen za prisiljavanje maloletnih osoba na seksualne odnose sa njegovim poslovnim partnerima.

Iz Bakingemske palate odbili su sve tvrdnje o bilo kakvoj umešanosti princa Endrua u ovaj seksualni skandal.

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    5. januar 2015 | 12:35

    Zataskace to majka, kao sto su zataskali dzeka trboseka koji je takodje bio clan ove porodice.

  • Olga

    5. januar 2015 | 12:23

    Bar joj je placao...Zna se sta radi sve takozvana "elita" i to mnogo gore stvari za koje javnost jos mora da cuti..

  • Банантић топ!

    5. januar 2015 | 12:11

    Све сами рептили!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA