U Trebinju oduzet Rols Rojs vredan 330.000 evra! Kome li je bio namenjen? (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama vozač kamiona na kojem je bio natovaren luksuzni automobil, krenuo je za Podgoricu, ali nije imao papire za transport skupocenih kola

  • 15

Pripadnici Centra javne bezbednosti Trebinje dan uoči Nove godine, u mestu Dražin Do na ulazu u grad zaustavili su kamion na kojem se nalazio automobil Rols Rojs model "vrejt" vredan neverovatnih 330.000 evra, prenosi "Rtvbn.com".

Prema nezvaničnim informacijama vozač kamiona krenuo je iz Posušja za Podgoricu, ali nije imao papire za transport automobila.

Printskrin: YouTube/Motorcar File Printskrin: YouTube/Motorcar File

Luksuzni automobil se sada nalazi u krugu Centra javne bezbednosti Trebinje i tu će biti zadržan dok se ne utvrde sve pojedinosti.

Još uvek nije poznato ko je vlasnik automobila, da li skupoceni Rols Rojs ima svu dokumentaciju, ali je očigledno da je nekome u Crnoj Gori pokvareno novogodišnje slavlje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Rtvbn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЖAН KЛOД

    6. januar 2015 | 01:33

    Kao kod nas nekom krimosu sto su uzeli bentli kontinentala i naravno panduri prisvojili i slupali na autoputu i nisu imali pare da uvezu delove iz britanije slepci

  • ....

    6. januar 2015 | 08:26

    Xaxaxa ne znam je li vam bas pametno da saznajete kome je namijenjen, jo pustajte to da ide dalje dok se neko ne naljuti

  • ketami

    6. januar 2015 | 08:12

    da nam vratite rolsa ili vam saljemo demars

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA