MAJKA I OČUH SU ME SILOVALI SVAKO VEČE: Držali su me u ormaru i govorili mi da je to "naša mala tajna" (FOTO) (VIDEO)

Ona je svoje detinjstvo provela odvojena od braće i sestara, zarobljena, a ovi uznemirujući događaji su se desili kada je imala samo tri godine. Pet godina kasnije, pronađena je u malom ormanu, namučena i izgladnela, teška samo 26 kilograma

  • 56

Loren Kavanaug (21) iz Dalasa je bila žrtva seksualnog zlostavljanja kao mala devojčica, sa svega tri godine. Ona je služila svojim roditeljima kao seksualni objekat uz pomoć kojeg su zadovoljavali svoje potrebe.

Svuda u svetu je zabranjeno mučiti i silovati malu decu, ali je to upravo ono što je Loren doživela od strane njene majke Barbare Atkinson i očuha Kenija Atkinsona.

Foto: Dallas County District Attorney’s Office Foto: Dallas County District Attorney’s Office

Ona je svoje detinjstvo provela odvojena od braće i sestara, zarobljena, a ovi uznemirujući događaji su se desili kada je imala samo tri godine. Pet godina kasnije, pronađena je u malom ormanu, namučena i izgladnela, teška samo 26 kilograma, što je težina prosečnog dvogodišnjaka.

Kada su je pronašli, ona je bila vidno namučena. Zadobila je povrede unutrašnjih organa, a neke kosti u telu su joj bile polomljene.

Foto: Dallas County District Attorney’s Office Foto: Dallas County District Attorney’s Office

Danas, Loren je 21-godišnja studentkinja, koja hrabro govori o tome šta je preživela u svom detinjstvu. Na ovaj način želi da pomogne svim žrtvama seksualnog zlostavljanja.

Loren je u svom izlaganju rekla da je satima ležala u ormanu bez hrane i vode, pratila ju je samo tama. To je bio standarni prizor koji je upotpunio njenu svakodnevnicu kroz pet godina.

Foto: Facebook/Lauren Kavanaugh Foto: Facebook/Lauren Kavanaugh

Ona se takođe prisećala situacije kada su je očuh i majka izvukli iz ormana i silovali. Tada je imala samo tri godine. Nakon toga, ponovo su je vratili u orman koji je postao njen novi dom.

- Nisam ništa mogla da uradim u tami. Spavala sam na podu natopljenom urinom jer nisam smela da koristim kupatilo - objasnila je tužno Loren.

Foto: Dallas County District Attorney’s Office Foto: Dallas County District Attorney’s Office

U svim ovim akcijama mučenja ravnopravno su učestvovali i majka i očuh. Upravo zbog toga osuđeni su 2002. godine na doživotnu zatvorsku kaznu.

Danas, Loren je studentkinja na fakultetu psihologije, sa željom da postane psihoterapeut.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaaaa

    9. januar 2015 | 14:26

    Aman dokle viseeeee breeee,pa da li je miguce,pa zeludac mi se 100 puta prevrnuo dok sam ovo citala,Boze ima li te????

  • Naya

    9. januar 2015 | 15:56

    O čemu vi diskutujete majke vam mile???? O kilaži??? Dete je SILOVANO!!!!ALO SILOVANO!Ja suze ne mogu da zaustavim! U šoku sam! Pa,ona je lstraumirana do smrti! Telo joj je uništeno! Svaki put kad se pogleda u ogledalo setiće se!

  • Kri

    9. januar 2015 | 13:34

    TAKO JE TESKO CITATI NEŠTO OVAKO KAO OVAKAV TEKST JADNO DETE !! Ne MOGU ni da zamislim Sta Je SVE dozivelo a majka kao NJENA nije osoba ZA pravljene dece !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA