Evo kako je opljačkan restoran Novaka Đokovića i kako je ukradeno 7.000 evra!

Provalnik je upao u lokal u novobeogradskom Bulevaru Arsenija Čarnojevića između 00.30 i 00.45, tako što je razvalio rešetku na ventilacionom otvoru u magacinu. Potom je produžio do kancelarije i iz metalne kase uzeo sav novac koji je tu našao

  • 10

Beogradski restoran "Novak", u vlasništvu porodice Novaka Đokovića, bio je "tipovan", a u noći između nedelje i ponedeljka opljačkao ga je profesionalni lopov, kažu za Informer u beogradskoj policiji.

OPLJAČKAN ĐOKOVIĆEV RESTORAN: Lopovi ukrali 7.000 evra!

Koliko je pljačka bila dobro odrađena govori i podatak da provalnik za sobom nije ostavio nijedan trag, a odneo je iz kase u kancelariji 762.000 dinara. Policija je, kako saznaje ovaj list, saslušala nekoliko radnika restorana zbog sumnje da su pljačkaši rekli gde se nalazi novac i kako da dođe do njega.

Printskriin: Youtube/breaking news Printskriin: Youtube/breaking news

Provalnik je upao u lokal u novobeogradskom Bulevaru Arsenija Čarnojevića između 00.30 i 00.45, tako što je razvalio rešetku na ventilacionom otvoru u magacinu. Potom je produžio do kancelarije i iz metalne kase uzeo sav novac koji je tu našao.

Tačno je znao i za video-nadzor u lokalu, pa je skinuo i risiver u kom su pohranjeni snimci, tako da policija nije mogla da vidi ko se te noći šetao po lokalu. Policija je saslušala koobara koji je bio dežuran te večeri Marka M. (31), zatim pekara Radovana P. (45) i finansijsku direktorku Milenu P. (49).

- Konobar je izjavio kako je novac od pazara iz kase spustio u manju metalnu kasu, koja se nalazi u maloj prostoriji u okviru kuhinje. Nakon toga je ključ ostavio pored te kase i napustio lokal sa još trojicom kolega - priča izvor iz istrage.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Pekar je narednog jutra prvi ušao u restoran i zatekao prevrnute stvari.

- Oko 5.45 ušao sam u restoran i sišao u deo gde se nalazi kuhinja. Prvo sam primetio otvoren prozor i vrata od garderobera. Zatekao sam otvorenu metalnu kasu, koja je bila prazna - rekao je pekar istražiteljima.

Niko od zaposlenih u restoranu "Novak" juče nije želeo da komentariše pljačku.

- Ne smemo da pričamo o krađi. Sve što znamo, znamo iz novina. Nadamo se da će biti neke lepše prilike, pa da možemo da popričamo - rekao je jedan od menadžera restorana.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Novakov otac Srđan Đoković nije želeo da komentariše čitav slučaj.

Restoran "Novak", inače, posluje u okviru kompanije "Femili sport", koju je osnovala porodica ašeg proslavljenog tenisera. U ovoj kompaniji rekli su da su podneli krivičnu prijavu protiv N. N. lica.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvrle Kop

    9. januar 2015 | 12:58

    700.000 u kasi .. ahahhahahahahaha .. ubudjao mu se magareci sir .. pa sad osiguranje treba da plati ... imaju oni iskustva sa palacinkarnicom .. zar ne Djokovici??!! Ima nas koji se secamo ...

  • Gastarbajter

    9. januar 2015 | 13:20

    Cekaj bre...koliko on zaradi mesecno ako nedeljom ima pazar 7.000€ ko je ovde lud???

  • pale

    9. januar 2015 | 12:37

    ZASTO JE OSTAVIO PARE U KASU KAD JE KLJUC OSTAVIO PORED NJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA