PROKLETSTVO STANA IZ KOGA JE OTAC BACIO SVOJU BEBU: Muž je gurnuo ženu kroz isti taj prozor pre 40 godina!

Stanar zgrade u Drinčićevoj ulici, gde se dogodio zločin, kaže da se u stanu Zornića, pre nego što su se oni uselili, odigrao zločin sličnog scenarija

  • 8

Borisav Zornić je posle prepirke sa suprugom Biljanom, bacio svoje dete staro 15 dana, sa trećeg sprata zgrade u Beogradu. On je pokupio iz kreveca ćerkicu Nataliju, koja tek što je stigla iz porodilišta, i zavitlao je na pločnik ispred zgrade sa prozora stana.

Stanar zgrade u Drinčićevoj ulici, gde se dogodilo ubistvo, kaže da se u stanu Zornića, pre nego što su se oni uselili, odigrao zločin sličnog scenarija.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

OVO JE MONSTRUM KOJI JE BACIO BEBU SA TREĆEG SPRATA: Vikao je neljudskim glasom: "bebo, bebo"!

- To je bilo pre skoro 40 godina. U tom stanu je neki deda svoju ženu bacuo sa terase i ubio je. Ta terasa je sada zastakljena, a Borislav je svoju bebu bacio sa istog mesta - objasnio je komšija za Informer.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

KRVAVA PORODIČNA TRAGEDIJA: Otac sa trećeg sprata zgrade bacio bebu (stara 15 dana)!

Da podsetimo, Borisav, inače lečeni psihijatrijski bolesnik, rekao je posle zločina da je "bebu ubio jer mu vera ne dozvoljava da ima troje dece".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA