Čovek lopatom krenuo na pištolj - i pobedio!

Džonatan Luis Krespo (22) je pokušao da, uz pomoć vatrenog oružja, opljačka Tomasa Alopenja (26), nakon što je on napustio klub i krenuo ka svom kamionu. Krespo je tad prošao sa vozačeve strane i ispalio pet metaka u prozor, pogodivši Alopenja tri puta

  • 2

Obračun između napadača sa pištoljem i prolaznika sa lopatom odigrao se ispred noćnog kluba u okrugu Pasko na Floridi u dva ujutru u petak. Prema navodima policije okruga Pasko, Džonatan Luis Krespo (22) sumnjiči se za pokušaj ubistva i oružane pljačke.

Krespo je pokušao da, uz pomoć vatrenog oružja, opljačka Tomasa Alopenja (26), nakon što je on napustio klub i krenuo ka svom kamionu. Krespo je tad prošao sa vozačeve strane i ispalio pet metaka u prozor, pogodivši Alopenja tri puta.

Alopenja je uspeo da izađe iz kamiona i zgrabi Krespa, a slučajni prolaznik se umešao i pomogao Alopenji tako što je lopatom udario napadača.

Foto: Flickr/Geoffrey Fairchild Foto: Flickr/Geoffrey Fairchild

Alopenja je zatim zgrabio lopatu od prolaznika i nastavio je da tuče Krespa. Nakon incidenta obojica su prebačena u bolnicu na lečenje, gde je ustanovljeno da Alopenja nema povrede opasne po život.

Zvaničnici su saopštili da je Krespo trenutno na lečenju i da će dati izjavu čim bude otpušten iz bolnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA