NIJE SVESTAN DA JE UBIO DETE: Otac koji je bacio svoju bebu je pod jakim lekovima zbog šizofrenije

On se nalazi na psihijatrijskom odeljenju zatvorske bolnice u Beogradu, gde je pod jakom terapjom i zbog rizika je vezan za krevet

  • 14

Srbiju je potresao stravičan zločin koji je počinio Borislav Zornić (35), kada je bacio svoju bebu sa trećeg sprata. On je trenutno pod jakim lekovima zbog šizofrenije, konstatovane na prvom pregledu, i nije svestan da je ubio dete, prenosi "Blic".

- Borislav je vezan za krevet u psihijatrijskom odeljenju zatvorske bolnice u Beogradu. Veoma je krupan čovek, ima 120 kilograma, zbog čega dobija jaču dozu lekova, a zbog rizika je vezan za krevet. Od petka je u šoku, uglavnom spava i još nije svestan kakav je zločin počinio - potvrdio je izvor.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

PROKLETSTVO STANA IZ KOGA JE OTAC BACIO SVOJU BEBU: Muž je gurnuo ženu kroz isti taj prozor pre 40 godina!

Dan nakon stravičnog zločina, u kojem je Borislav Z. sa drugog sprata zgrade u Drinčićevoj ulici u Beogradu kroz prozor bacio i ubio ćerku N. Z., staru 15 dana, komšije ove povučene porodice i dalje ne mogu da poveruju šta se dogodilo.

Među sobom prepričavaju jezivo jutro, kada su ih probudili krici Biljane K., koja je spas sa dvoje dece K. Z. (3) i P. Z. (2) potražila u susednom stanu, odakle je alarmirana policija. U njihovom stanu juče nije bilo nikoga iako je svetlo sve vreme bilo upaljeno, baš kao i na dan tragedije.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

OVO JE MONSTRUM KOJI JE BACIO BEBU SA TREĆEG SPRATA: Vikao je neljudskim glasom: "bebo, bebo"!

- Porodica je nakratko bila na evidenciji centra 2010, posle prijave policije sa Starog grada da je bilo sukoba u kući. Tada je procenjeno da nema potrebe da se angažuje Centar za socijalni rad - kažu u tom centru.

Protiv Borislava Z., žena je 2010. godine podnela policiji prijavu, ali ju je povukla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludaca

    11. januar 2015 | 12:02

    Kako nije nesvesno sam skocio?

  • Iva

    11. januar 2015 | 14:26

    Bitno da je centar procenio da im nije potreban a da je suprotno svega ovoga ne bi bilo!!!ako ga je zena prijavila,znaci postoji razlog ali....uzas,jezivo!!!

  • Goran

    11. januar 2015 | 13:06

    Pa sta ce kuci ako je bolestan,imamo li mi ustanove za takve. U stvari nemamo,da imamo puno njih bi bilo tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA