ČUDO IZ PARAĆINA: Ovo je Stefan, dečak-magnet koji leči ljude! (VIDEO)

- Mnogima je izlečio razne bolove. Stvarno je neverovatan. Na primer, kad je nekog bolela ruka, on je na nju prislonio svoje dlanove i bol je nestao za tri minuta. Dolaze nam ponekad i iz komšiluka tražeći njegovu pomoć, ali muž je protiv toga da dete previše preopterećujemo time jer je još mali - kaže dečakova majka

  • 23

Stefan Ilić (10) iz Vojnova kod Paraćina ima Božji dar, tvrde njegovi roditelji – njegove ruke mogu da izleče bolove, a njegovo telo kao magnet privlači razne predmete.

Njegovo telo privlači mobilne telefone, kašike, viljuške, šerpe, porcelanske tanjire...

Stefanovu nesvakidašnju sposobnost roditelji su otkrili u novembru 2014, ali misle da je ima od rođenja. U njegovoj porodici taj dar ima i njegova baka, s majčine strane. Kod nje su to otkrili tek kada su proveravali da li još neko iz porodice ima iste moći kao i on, piše "Alo".

Doktori za Stefana nemaju nikakvo objašnjenje. Samo kažu da nema nikakvu bolest i da mu to ne šteti. U kontaktu smo s mnogim bioenergetičarima. Oni kažu da moj sin ima veoma jaku energiju - priča dečakova majka Sanela Ilić.

Mališan zbog svoje moći nema ozbiljnijih problema, osim što su mu dlanovi uvek vreli i ako tu svoju energiju ne troši redovno, dešava se da je veoma nervozan, pa mora da se istrči, a događa mu se i da povrati.

- Mnogima je izlečio razne bolove. Stvarno je neverovatan. Na primer, kad je nekog bolela ruka, on je na nju prislonio svoje dlanove i bol je nestao za tri minuta. Dolaze nam ponekad i iz komšiluka tražeći njegovu pomoć, ali muž je protiv toga da dete previše preopterećujemo time jer je još mali - napominje Sanela.

Printskrin: Youtube / Vladan Nikolic Printskrin: Youtube / Vladan Nikolic

Osim što Stefan poseduje ovu neobičnu moć, on ima sasvim srećno detinjstvo i veoma je posvećen školi, pa je stoga i najbolji učenik u odeljenju, čemu doprinosi njegova natprosečna inteligencija, tvrdi njegova mama. Mališan živi sa roditeljima i sa braćom blizancima (4).

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uli1907

    12. januar 2015 | 11:16

    Mogao bi malo smrsati decko!

  • Igor

    12. januar 2015 | 12:19

    A da probaju ga okupati???

  • Poslednji Mohikanac

    12. januar 2015 | 12:24

    "Desava se da je nervozan,pa mora da se istrci..." Po njemu bi se onda reklo da nikada nije nervozan :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA