HRVAT KASPAROV UDARA NA PUTINA: On je diktator i glavni problem Rusije!

- Hitler i Staljin su takođe bili izuzetno popularni. Verujte mi da bi i 1944. godine Hitler dobio izbore s ogromnom prednošću. Rusija je prešla kritičnu tačku i ljudi više ne obraćaju pažnju na činjenicu da je Putin glavni problem - objašnjava šahista Gari Kasparov

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zeka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jezuita

    19. januar 2015 | 15:09

    Hitleru je smetao Versajski ugovor.Postavljam pitanje? Šta je danas ostalo od tog ugovora.Ništa.A bio je rat da bi se taj međunarodni sporazum očuvao.Zar Kasparov misli da je Hitler bio lud. Nije. Osnovni problem kod Hitlera je mržanja prema Jevrejima. Da nije bilo holokausta Hitler bi danas bio proslavljan kao heroj, recimo kao Ante Gotovina ili Alojzije Stepinac.Nije problem u Hitleru, problem je u međunarodnom pravu kojeg nema. Dupli standardi u međunarodnom pravu stvorili su agresivnog Putina. Amerika je prava brutalno prkrišila međunarodno pravo napadima na Irak, i Srbiju,a o Vjetnamu, Laosu, Kambođi, Argentini itd ne treba ni govoriti.U fizici kažu akcija i reakcija. Kasparav je ulizica i neradnik. Šta on zna da radi osim da igra nekakav šah. Marginalna ličnost u cjelosti. Putin je junak svoga vremena i ne treba da poštuje međunarodno pravo jer isto ne postoji. Jedino što zapad poštuje je pravo jačega. Putin ante portas.

  • Daliborkosavi

    15. januar 2015 | 18:43

    Putin samo štiti svoj narod.

  • Gagi Srb

    13. januar 2015 | 23:02

    Sta trazi u Hrvatskoj ? Neka isprica cime se bavio i sta je radio osim saha ? Zasto mu Putin toliko smeta ? O kom Hitleru on govori i kakve veze ima sa Putinom ? Svi bednici se hvataju za iste licnosti? Svim lopovima i bednicima smeta Putin . Putin koji je stvorio od Rusije ekonomsku i vojnu silu , nije im dobar a dobar im Jeljcin sto je Rusiju doveo do prosjackog stapa ! Rusija ima puno takvih bitangi koje laju u prazno ? Sta je taj veliki patriota kao bogati sahista dao Rusiji ? Da li je osnovao bar jedan sahovski klub ? Pozdrav svima ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA