HAKERI NAPALI TVITER AMERIČKE VOJSKE: Stižemo, čuvajte svoja leđa! (FOTO)

Hakerska grupa "Sajber Kalifat" napala je zvanični Tviter nalog ogranka ministarstva odbrane SAD, i ostavila preteće poruke i upozorenja

  • 5

Zvanični Tviter nalog Američke centralne komande je napadnut od strane hakera koji simpatišu militantnu organizaciju poznatu kao Islamska Država.

Nekoliko tvitova je danas osvanulo na njihovom nalogu, a jedan od njih je bio i upozorenje: "Američki vojnici, stižemo, čuvajte svoja leđa. ISIS".

Tvitovi koji su posle ove prve poruke postavljeni sadrže reference grupe poznate kao "Sajber Kalifat" i mogu da se vide linkovi ka dokumentima koji su navodno poverljivi, a koji su skinuti sa američkih vojnih kompjutera.

Foto: Twitter / U.S. Central Command Foto: Twitter / U.S. Central Command

- SAD i njeni sateliti ubijaju našu braću u Siriji, Iraku i Avganistanu. Ušli smo na njihove naloge i lične uređaje, i znamo sve o vama. Nećete videti milost, nevernici. ISIS je već tu, u vašim kompjuterima, u svakoj vojnoj bazi. Uz Alahivu dozvolu, sada smo u Američkoj centralnoj komandi - stoji na jednom sajtu čiji sadržaj su postavili na Tviteru ogranka američkog ministarstva odbrane.

- Nećemo stati. Znamo sve o vama, o vašim ženama i deci. Američki vojnici, pratimo vaš svaki pokret - stoji u poruci upućenoj Američkoj centralnoj komandi.

(Telegraf.rs / Izvor:rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • $BOGATAS$

    12. januar 2015 | 20:43

    Haha kraljevi

  • Soldier

    12. januar 2015 | 21:28

    Ameri sami sebi hakovali profil da ispadne isis a sve u cilju da dobiju zeleno svetloo za rat za naftu ko i uvek, sve je to anglosaksonska bagra i sljam ove planete!!!

  • DD

    13. januar 2015 | 00:09

    BAŠ MI JE ŽAO. MNOGO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA