NOVI SLUČAJ "KANTRIMEN": Pregazio nas je, pa pobegao dok smo ležale u krvi!

- Nas šest je izašlo napolje da se prošetamo. U Skopljanskoj ulici je naleteo taj vozač. Samo nas je odbacio sa puta. Ne znam ni sama gde sam osetila bol i videla sam da je Milica Spirić (17) bez svesti. Samo da ona bude dobro - rekla je Sara Marjanović (17) koja je u gipsu nakon nesreće

  • 9

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak uveče u Surčinu, povređene su Milica Spirić (17) koja je u komi, a Sara Marjanović (17) je završila u gipsu.

AUTOMOBIL UBICA: Pregazio dve devojke, pa pobegao!

Marjanovićeva kaže da je bahati vozač dodao gas, pokosio ih i pobegao, piše Blic.

Foto: flickr/abbyladybug Foto: flickr/abbyladybug

- Nas šestoro drugara smo izašli da prošetamo i onda je na nas u Skopljanskoj ulici naleteo taj vozač. Samo nas je odbacio s puta. Ne znam ni gde sam osetila bol, bila sam ošamućena, videla sam da je Milica bez svesti. Onda su izašli ljudi iz okolnih kuća - kaže Sara i dodaje:

- Jedan mladić nas je odvezao do Doma zdravlja, pa u Zemunsku bolnicu. Tu su mi konstatovali prelom palca leve ruke, hematom, povredu trtične kosti. Jedva ustajem, ali držim se. Ovo će proći, samo da Milica bude dobro.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Željka Marjanović, Sarina majka kaže da želi samo da se vozač automobila pojavi ispred njihove kuće i pokaje, jer je udario dve dobre devojčice i pobegao, dok sa druge strane, Zoran Spirić, Milicin otac, kaže da ga on uopšte ne zanima.

- Ne zanima me ni da li će da ga uhpse. Važno mi je samo moje dete. A koliko je brzo vozio govori i to da deca nisu sigurna ni koje je boje vozilo - kaže Zoran ističe da je svoju ćerku prošle noći video na nekoliko sekundi.

- Lekari je drže u veštačkoj komi. Biće dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA