JEZIVA FABRIKA BEBA U KINI: Plaćaju ženama da zatrudne, pa novorođenčad prodaju za 6.000 evra!

U ovoj fabrici pronađeno je 37 dece koja su živela u stravičnim uslovima, a banditi su ih hranili nudlama, testeninama i ostacima hrane

  • 3

Kineska policija je spasla na desetine novorođenčadi iz ilegalne "fabrike beba" nakon razbijanja lanca trgovine ljudima i razotkrivanja bande koja se bavila ovim krivičnim delom. Oni su zarađivali od prodaje mališana koje su davali na usvajanje, a sedište njihovog biznisa je u istočnoj kineskoj provinciji Šandung.

U ovoj fabrici pronađeno je 37 dece koja su živela u stravičnim uslovima, a banditi su ih hranili nudlama, testeninama i ostacima hrane. Nekoliko dece koja su pronađena bolovala su od AIDS-a i drugih polno prenosivih bolesti.

Policajci su uhapsili 103 člana organizacije koja je plaćala ženama da zatrudne i da se zatim porode u fabrici. Majke su ovde masovno dolazile i ostavljale svoju decu u zamenu za novac, prema izveštaju lokalne policije.

Foto-ilustracija: Youtube/NTDTV Foto-ilustracija: Youtube/NTDTV

- Nekad su birali žene koje su već bile trudne, ali nekad su čak i plaćali devojkama da zatrudne. Ovo je relativno novi oblik trgovine decom i razlikuje se od tradicionalne krađe beba - objasnio je Čen Šigu, direktor Ministarstva za državnu bezbednost i borbu protiv trgovine ljudima.

Žene su dobijale sa svoje male dečake od 6.000 do 11.000 evra, dok su za devojčice dobijale malo manje.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tempera

    14. januar 2015 | 13:45

    Hvala Bogu pa imaju smrtnu kaznu.

  • dragana

    14. januar 2015 | 13:31

    od Kineza se nista manje bizarno nije moglo ocekivati. s obzirom da jedu pse i sve zivo sto postoji, ovo nije iznenadjenje.

  • GG

    15. januar 2015 | 18:01

    A onda prodavali decu pedofilima, sektasima i raznim drugim izopacenim bolesnicima...JEZIVO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA